24% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 89 verkocht

Wonder Core Smart – Buikspiertrainer – Gratis verzending

Onze partner: Toolow.nl

67,99

-24%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Je hoeft niet meer uren in de sportschool te zwoegen voor het sixpack van je dromen. Met de Wonder Core Smart train je namelijk gemakkelijk je hele core.

Uitverkocht

Wonder Core Smart – Buikspiertrainer – Gratis verzending

Train je hele core met de Wonder Core Smart

Je hoeft niet meer uren in de sportschool te zwoegen voor het sixpack van je dromen. Met de Wonder Core Smart train je namelijk gemakkelijk je hele core. De buikspiertrainer richt zich tijdens de training op jouw bovenste, middelste, onderste en schuine buikspieren. Én dankzij de ondersteuning is het fitnessapparaat geweldig voor beginners!

Weerstandstrainingsapparaat

Zo kun je de weerstand van de Wonder Core Smart gebruiken als extra ondersteuning. Het voelt alsof de handen van een personal trainer je bij elke herhaling omhoog helpen. De hoeveelheid weerstand kan je gemakkelijk zelf instellen variërend tussen de 12 kg tot 24 kg per kant. Hiermee kun je de weerstand aanpassen naar jouw eigen niveau, en de workout steeds een stukje zwaarder maken.

Multifunctioneel fitness apparaat

Dat is niet alles, want met het 6-in-1 fitnessapparaat kun je meer dan alleen je buikspieren trainen. Maak van je training een cardio workout of train je armen, benen, rug en schouders. Ga samen met de Wonder Core Smart aan de slag met sit-ups, push-ups, brugoefeningen, schaaroefeningen of train je biceps en triceps. Geen idee waar je moet beginnen? Met de fitness-dvd en trainingsgids heb je zo een fijne workout samengesteld.

Dankzij het compacte en lichte ontwerp kan je het fitnessapparaat gemakkelijk overal in huis of onderweg gebruiken. Zo kun je altijd en overal werken aan het lichaam van jouw dromen!

Voordelen van de Wonder Core Smart

  • Met deze 6-in-1 buikspiertrainer train je jouw core, maar ook je arm-, been- en rugspieren
  • Het fitnessapparaat biedt door verstelbare weerstand ondersteuning tijdens de oefeningen
  • Het weerstandsniveau is gemakkelijk aan te passen van 12kg tot 24kg per kant
  • Perfect voor iedereen, ongeacht fitnessniveau en leeftijd
  • Compact & draagbaar; gemakkelijk in te klappen
  • Inclusief fitness-dvd en trainingsgids

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst