32% korting
(0 beoordelingen) 90 verkocht

Orange Gym – Relax Body Vibration Plate – Trilplaat – Gratis verzending

Onze partner: Toolow.nl

129,70

-32%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Geef je lichaam een effectieve en intensieve training en tril jezelf in shape zonder veel inspanning.

Aantal

Orange Gym – Relax Body Vibration Plate – Trilplaat – Gratis verzending

De Orange Gym Relax Body Vibration Plate geeft je lichaam een effectieve sportervaring zonder dat je jezelf veel hoeft in te spannen. In het comfort van je eigen huis kan je met deze trilplaat je spieren, flexibiliteit, stabiliteit en balans trainen.

De trilplaat gebruikt de reflexen van je eigen lichaam om je spieren op een handige manier te trainen. Omdat je lichaam continue aan het stabiliseren is, wordt je lichaam verstevigd en verdwijnen op den duur de overtollige kilo’s. Dankzij het fitnessapparaat kan je het effect van één training verviervoudigen, in een kortere tijd. Plaats je benen op het trilapparaat, buig je knieën en laat de trillingen het werk doen. De Relax Body Vibration Plate verbetert tevens de bloedsomloop en helpt bij het verlichten van spierpijn.

De Relax Body Vibration Plate wordt geleverd met 2 weerstandsbanden die je aan het apparaat kan vast maken om tijdens de training meteen je armen mee te trainen.

Relax Body Vibration Plate

  • Trilplaat voor krachtoefening, functionele en gevarieerde workouts
  • Traint spieren, flexibiliteit, stabiliteit en balans
  • Verbetert tevens de bloedscirculatie
  • Met 5 trainingsprogramma’s en 120 snelheden
  • Inclusief afstandsbediening en 2 weerstandsbanden
  • Heeft een vermogen van 100-240V

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst