26% korting
(0 beoordelingen) 55 verkocht

Rock Gym – 6-in-1 Fitnessbank

Onze partner: Toolow.nl

96,50

-26%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

De Rock Gym is de ultieme fitnessuitrusting voor iedereen die op zoek is naar een complete lichaamstraining in het comfort van hun eigen huis.

Aantal

Rock Gym, hét 6-in1 fitnessapparaat

De Rock Gym is de ultieme fitnessuitrusting voor iedereen die op zoek is naar een complete lichaamstraining in het comfort van hun eigen huis. Deze revolutionaire 6-in-1 fitnessmachine combineert krachttraining en cardiotraining in één veelzijdig apparaat. Met de Rock Gym kun je jouw fitnessdoelen bereiken zonder de kosten en het ongemak van een sportschool abonnement.

Trainingsapparaat voor full body trainingen

Je kunt met dit apparaat verschillende oefeningen uitvoeren om je hele lichaam te trainen. Target en versterk bijvoorbeeld verschillende spiergroepen, waaronder je armen, benen, buikspieren, rug en schouders. Sit-ups, beenoefeningen, push-ups, stretchen: met de Rock Gym kan het allemaal. Of je nu een beginner bent die net start met trainen of een doorgewinterde fitnessfanaat, de Rock Gym biedt uitdagende oefeningen voor iedereen.

Buikspiertrainer met ondersteuning

Wat de Rock Gym echt uniek maakt, is het dynamische ondersteuningssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je tot wel 10 keer meer sit-ups of andere buikspieroefeningen kunt doen. Zo train je nog effectiever! Bovendien kun je de Rock Gym ook gemakkelijk veranderen in een trainingsbank, zodat je verschillende oefeningen met een halter of dumbbells kunt uitvoeren. Op deze manier kun je met dit veelzijdige fitnessapparaat eenvoudig je hele lichaam trainen!

Compact en comfortabel fitness apparaat

De Rock Gym is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Het apparaat is compact en opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk op te bergen is wanneer het niet in gebruik is. Het stevige stalen frame zorgt voor stabiliteit en ondersteuning tijdens jouw trainingen, terwijl de zachte kussens en handgrepen zorgen voor comfort en grip. Bovendien wordt dit fitnessapparaat geleverd met gratis oefeningenoverzicht, dat je kunt gebruiken als ondersteuning en inspiratie.

specificaties en kenmerken van de Rock Gym, het 6-in-1 fitnessapparaat:

  1. Veelzijdige 6-in-1 functionaliteit: De Rock Gym is een alles-in-één fitnessapparaat dat zes verschillende oefeningen mogelijk maakt voor een complete lichaamstraining.
  2. Kracht- en cardiotraining: Dit apparaat combineert krachttraining en cardiotraining, wat je helpt om zowel spieren op te bouwen als calorieën te verbranden.
  3. Full body training: Met de Rock Gym kun je verschillende spiergroepen targeten, waaronder armen, benen, buikspieren, rug en schouders.
  4. Dynamisch ondersteuningssysteem: Het unieke ondersteuningssysteem maakt het mogelijk om tot wel 10 keer meer sit-ups en andere buikspieroefeningen te doen, wat de effectiviteit van je training vergroot.
  5. Trainingsbankfunctie: De Rock Gym kan eenvoudig worden omgezet in een trainingsbank, waardoor je ook oefeningen met halters of dumbbells kunt uitvoeren.
  6. Compact en opvouwbaar: Het apparaat is compact en opvouwbaar, wat betekent dat het weinig ruimte inneemt en gemakkelijk op te bergen is wanneer het niet in gebruik is.
  7. Stevig stalen frame: Het stalen frame van de Rock Gym biedt stabiliteit en ondersteuning tijdens je trainingen.
  8. Comfortabele kussens en handgrepen: De zachte kussens en handgrepen zorgen voor comfort en grip tijdens je workouts.
  9. Gratis oefeningenoverzicht: Het apparaat wordt geleverd met een gratis oefeningenoverzicht, dat je kunt gebruiken als ondersteuning en inspiratie voor je trainingen.

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst