17% korting
(0 beoordelingen) 46 verkocht

Core 15 – fitness Trilplaat – Extra hoge korting – Gratis verzending

Onze partner: Toolow.nl

112,95

-17%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Met de Core 15, het nieuwste fitnessapparaat voor thuis kun je eenvoudig je buik, rug en benen trainen.

Aantal

Core 15 – fitness Trilplaat

Een full body workout in 15 minuten

Met de Core 15, het nieuwste fitnessapparaat voor thuis kun je eenvoudig je buik, rug en benen trainen. Door specifieke oefeningen uit te voeren pak je ook meteen probleemgebieden zoals love handles aan. Door dagelijks slechts 15 minuten te trainen op de fitness trilplaat houdt je jouw lichaam flexibeler en mobieler.

Hoe werkt het Core 15 fitness trilplaat?

Doordat de Core 15 gebruik maakt van 360 graden rotatie train je jouw core extra goed, want je spieren moeten zich constant aanspannen. Het apparaat dwingt je om jouw spieren constant te gebruiken en smokkelen is er niet bij, want je spieren worden constant uitgedaagd.

Train je hele lichaam met de compacte trilplaat

Met de Core 15 versterk je jouw buik-, rug- en beenspieren door maximaal 15 minuten per dag te trainen. Kies bijvoorbeeld een eenvoudige, zittende workout waarbij de buikspieren onmiddellijk worden getraind. Doordat de Core 15 roteert, zullen de juiste spiergroepen worden aangespannen voor de beste resultaten. De 42 geprogrammeerde trainingsprogramma’s zijn ontworpen om je hele lichaam te trainen met slechts 1 druk op de knop. Met het meegeleverde trainingsschema haal je alle variatie uit de Core 15 met verschillende posities voor ieder fitnessniveau.

Voordelen van de Core 15 – fitness Trilplaat

  • Fitness trilplaat voor een fullbody workout in slechts 15 minuten
  • Train je buik-, rug- en beenspieren met de Core 15
  • Speciale 360 graden rotatie laat spieren continue aanspannen
  • 42 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst