Veelgestelde vragen

Bij Toolow.nl vinden we klantenservice erg belangrijk. Daarvoor staat onze klantenservice voor jou klaar. Maar.. de meeste vragen zijn al eens beantwoord, de veelgestelde vragen vind je hieronder.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Veel gestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem contact op met onze klantenservice.

Hoe werkt Toolow?

Toolow.nl staat voor lage kosten, goede deals en transparantie. We maken ons sterk voor de leukste deals uit heel het land of direct bij jou uit de regio. Zo bieden we een platform voor zowel de lokale glazenwasser en kapper als de landelijke webwinkels, pretparken en activiteiten. We rekenen geen administratiekosten, veilingkosten, extra verzendkosten etc. Zo weet jij wat je kwijt bent voor de deal en snoepen wij niet nog een extra percentage mee.

Toolow.nl kent 3 verschillende vormen van kortingen:

Koop Direct, altijd inclusief verzending

Heb je een deal gevonden met daaronder een groene balk met de tekst “Koop Direct | Gratis verzending”? Dan heb je een “Koop Direct”-deal te pakken. Wil je deze bestellen dan reken je direct via Toolow.nl (Subono B.V.) het totaalbedrag af en ontvang je binnen de afgesproken termijn het product gratis thuisgestuurd. De meeste partners houden hierbij 5 werkdagen aan als verzendperiode.

Kortingscode | Verzilver jouw korting online

Heb je een leuke deal gevonden en staat hier een paarse balk onder met de tekst “Kortingscode | verzilver online”? Dan heb je een online kortingscode te pakken. Bij het aanschaffen van een kortingscode betaal je een claimbedrag van €2,-, €5,- of €10,-. Dit bedrag zit in de prijs die je te zien krijgt op ons platform. “Voorbeeld: “Je claimt een deal van €35,- voor €11,95 dan reken je een klein bedrag (€2,-) af via Toolow.nl om de unieke kortingscode in de mail te ontvangen. Het restbedrag (€ 9,95) reken je direct via onze partner af.” .”

Na het betalen van het kleine bedrag vooraf ontvang je per mail de unieke code met een link naar het product of dienst van onze partner. In deze mail staan ook verdere instructies over het verzilveren van jouw korting. Het eventuele restbedrag rekenen je direct af bij onze partner.

Kortingscoupon | verzilver jouw korting op locatie

Bij de deals waarbij je na het claimen een kortingscoupon met QR-code ontvangt staat een blauwe balk met de tekst “Coupon | Verzilver op locatie”. Dit zijn deals die je op locatie bij onze partner kunt verzilveren. Bij het aanschaffen van een kortingscoupon betaal je een claimbedrag van €2,-, €5,- of €10,-. Dit bedrag zit in de prijs die je te zien krijgt op Toolow.nl. “Voorbeeld: Je claimt een deal van €125,- voor €45,- je rekent een klein bedrag vooraf (€5,-) af via Toolow.nl om jouw kortingscoupon met QR-code in de mail te ontvangen. Het restbedrag (€40,-) reken je, na het tonen en laten scannen van jouw unieke QR-code, op locatie bij de kassa onze partner af.”.”

Na het betalen van het kleine bedrag vooraf ontvang je een QR-code in de mail. Onze partner dient deze te scannen om jouw korting te verzilveren. In deze mail staan ook verdere instructies over het verzilveren van jouw korting op locatie. Het eventuele restbedrag rekenen je direct af aan de kassa van de partner.

 

Kan ik een Koop Direct-deal retourneren?

Toolow.nl werkt met partners die producten en diensten aanbieden met een hoge korting. De prijzen zijn zo scherp, het lijkt wel “Uitverkoop“, daarom kunnen producten die je hebt gekocht via Toolow.nl niet geretourneerd worden.

Werkt het product niet, zit er een gat in het kledingstuk of is er een ander probleem? Neem dan contact op met onze partner, die helpen je graag verder met jouw bestelling. Heb je andere vragen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Bij de deals heb je altijd recht op de wettelijke garantie. Dit is afhankelijk van de deal en partner.

Hoe lang duurt het voordat ik een Koop Direct-deal thuis ontvang?

Met de lage prijzen van Toolow.nl kunnen onze partners niet altijd beloven dat de producten de volgende dag al worden thuisgestuurd. Bij de deal vind je de levertijd. De meeste partners houden 2 tot 5 werkdagen aan. Dus.. geen paniek als je de volgende dag nog geen pakketje hebt ontvangen. 

Ik heb geen bevestigingsmail of mail met de kortingscode ontvangen, wat nu?

Erg vervelend, je wilt zien of de bestelling is gelukt of de korting verzilveren, maar hebt nog geen mail ontvangen? Controleer in dat geval even de ongewenste e-mail. Mogelijk is de mail van Toolow.nl in de SPAM beland. Kun je de mail ook daar niet vinden? Neem dan contact op met de klantenservice, misschien is er iets mis gegaan. We zoeken het graag voor je uit.

Ik heb geen tijd mijn korting te verzilveren, wat nu?

Heb je geen tijd om jouw kortingscode op tijd in te wisselen of de de QR-code te laten scannen? Dat is vervelend! Helaas kunnen we unieke codes niet terugnemen, deze is aan jou gekoppeld en kunnen we niet meer deactiveren. Misschien kun je er een vriend(in), familielid of buur blij mee maken? Die betaald in dat geval het restbedrag bij onze partner.

Houdt je de geldigheidsduur van jouw kortingscode wel in de gaten? Een verlopen code geef je natuurlijk niet weg.

Waar is de adviesprijs bij een Koop Direct-deal op gebaseerd?

Onze partners geven ons door wat de normale adviesverkoopprijs van hun producten zijn. De van-prijs is een indicatie, de voor-prijs is de prijs die jij betaalt via Toolow.nl. Wanneer wij een nieuwe deal toevoegen op Toolow.nl lijken deze soms duurder dan bij andere partijen, dit omdat wij de verzendkosten etc. in de prijs mee berekenen. We kijken altijd wat concurrentie doet met dezelfde producten en bieden deze met een scherpe prijs aan.

Wat betaal ik nog bij inlevering van een kortingscoupon, unieke code of unieke link?

Bij het aanschaffen van een kortingscode of kortingscoupon betaal je een claimbedrag van €2,-, €5,- of €10,- aan Toolow.nl. Dit bedrag zit bij de prijs in die je te zien krijgt op ons platform. “Voorbeeld: Je claimt een deal van €35,- voor €11,95 dan reken je een klein bedrag van (€2,-, €5,- of €10,-) af via Toolow.nl om de unieke kortingscode in de mail te ontvangen. Bij deze deal is het €2,-, het restbedrag van € 9,95 reken je direct via onze partner af.”

Na het betalen van het kleine bedrag vooraf ontvang je per mail de unieke code of kortingscoupon. In deze mail staan ook verdere instructies over het verzilveren van jouw korting. Het eventuele restbedrag rekenen je direct af bij onze partner.

Moet ik een account aanmaken om een korting te kopen

Nee, je hoeft geen account aan te maken op Toolow.nl. Bij het claimen van een korting hebben wij enkel een paar gegevens nodig om de korting naar jou toe te kunnen sturen. Denk hierbij aan naam, e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats. Een account aanmaken is via het platform niet mogelijk.

Natuurlijk kun je je wel aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van deals en kortingen.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de genoemde tarieven van de kortingen zijn inclusief de geldende BTW tarieven.

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van een korting?

Bij het claimen van een korting op Toolow.nl kan het zijn dat er voorwaarden gelden voor het gebruik of het verzilveren. Deze voorwaarden worden altijd duidelijk vermeld bij de deal zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn kortingscode of kortingscoupon in te wisselen?

De geldigheid van de korting is afhankelijk van onze partner. Sommige deals zijn seizoensgebonden en andere deals zijn beperkt leverbaar. Bij iedere deal staat de geldigheid en tot wanneer je de korting kunt verzilveren. Deze informatie vind je ook terug in de e-mail met de informatie.

Als een korting niet meer op Toolow.nl staat, of is uitverkocht kan jouw kortingscode of kortingscoupon nog geldig zijn. Deze informatie is terug te vinden in de e-mail die je ontvangt na het claimen van jouw deal.

De door mij geclaimde korting kan ik niet meer vinden..

Geen paniek, mogelijk is de korting uitverkocht of de verkoopperiode verstreken. In de mail waar jouw kortingscoupon (met QR-code), unieke code of link in staat vind je ook de periode waarin je de korting kunt verzilveren. Ons aanbod wisselt regelmatig. Controleer jouw e-mail, daar vind je de geldigheid van jouw geclaimde korting.

Hoe kan ik een beoordeling achterlaten?

We horen graag de ervaringen van onze klanten die ons platform hebben gebruikt om kortingen te claimen. Daarom maken we gebruik van Trustpilot voor de beoordelingen, zo kun jij anderen vertellen over jouw ervaring met Toolow.nl. Ben je niet tevreden, heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan altijd contact op met onze klantenservice, we helpen je graag..

Voor de zakelijke partners vind je de veel gestelde vragen hier…