13% korting
(1 beoordeling) 106 verkocht

Maxi Climber – Verticale stepper – Fitness apparaat – Gratis verzending

Onze partner: Toolow.nl

109,75

-13%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Klim jezelf fit met de Maxi Climber, want met deze unieke full-body workout pak je jouw spieren én conditie aan!

Aantal

Maxi Climber – Verticale stepper – Fitness apparaat – Gratis verzending

Simpel en effectief

Veel trainingen zijn zwaar en moeilijk; sporten op de Maxi Climber  is simpel én effectief. Of je nu af en toe traint of een intensieve sporter bent, met deze workout klimt echt iedereen zich fit. Ben je klaar met trainen? Schuif de Maxi Climber  onder het bed of in de kast. Haal het apparaat weer tevoorschijn wanneer het jou uitkomt. Dankzij de ingebouwde stappen- en calorieënteller – die stopt en start als jij dat doet – kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden. Dit geeft een enorme stimulans om door te blijven gaan. Zo is je lichaam in een mum van tijd klaar voor de zomer!

Combineer cardio en krachttaining in één training!

De Maxi Climber  is het ideale sportapparaat dat je een vermakelijke, afwisselende en bovenal intensieve workout bezorgt. Hoe het werkt? Claim één vierkante meter in je huis, klap het apparaat uit, stap op de pedalen en start de training. Met de Maxi Climber  maak je dezelfde bewegingen als tijdens het beklimmen van een extreem steile berg. Je gebruikt alleen je lichaamsgewicht als weerstand en legt de nadruk op alle grote spiergroepen, zonder deze te veel te belasten. Het resultaat? Sexy benen, gespierde billen, harde buikspieren en strakke triceps en biceps. Maar dat is nog niet alles: het verticale stepapparaat combineert krachttraining met cardio. Hierdoor verbrand je al klimmend maar liefst vijfhonderd calorieën per uur.

Maxi Climber Workout app

Veel trainingen zijn zwaar en moeilijk; sporten op de Maxi Climber is simpel én effectief! Combineer regelmatige Maxi Climber  trainingen met de het speciale maaltijdplan en de trainingen uit de Workout App voor een gezonde, verantwoorde levensstijl en je zult op weg zijn naar een slanker en sexier lichaam.

Maxi Climber

 • Totale body sculpting work-out met cardio en krachttraining
 • Simuleert het beklimmen van een steile berg
 • Weerstandstraining met lichaamsgewicht
 • Geschikt voor de beginnende én de gevorderde sporter
 • Inclusief Workout App, stappen- en calorieënteller

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

 • 21/01/2024

  Fransje van Oostveen

  Dit is mijn 2e maxi climber, ik kende het product. Bij Toolow scheelde het 50 euro in vergelijking met andere web shops
 • Bekijk alle reviews via WebwinkelKeur