18% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 2 verkocht

Houding Corrector – Rug Brace tegen Rugklachten – Zwart

Onze partner: How2behealthy

11,50

-18%
Gratis verzending

Met de How2behealthy Postuur Corrector kan je heel eenvoudig een slechte houding verbeteren, nek, schouder & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door geen ingevallen schoulders te hebben!

Uitverkocht

Houding Corrector – Rug Brace tegen Rugklachten – Zwart
Verminder uw rugpijn en verbeter uw postuur met de How2behealthy Postuur Corrector.

Met de How2behealthy Postuur Corrector kan je heel eenvoudig een slechte houding verbeteren, nek, schouder & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door geen ingevallen schoulders te hebben!

Onze Postuur Corrector zit comfortabel om uw rug en schoulders zonder scherpen randjes die in uw vel snijden, makkelijk aan te doen en te verstellen naar uw wens.

How2behealthy Houding Corrector kunt u zowel op werk, thuis als in de sportschool aanhebben. zo verhelpt u uw rug schouder of nekklachten zo snel mogelijk.

Het is ook ideaal als je lang achter de computer zit. Onze houding correctie brace zorgt ervoor dat je rechtop gaat zitten en verlicht de spanning op jouw schouders en nekspieren. Je kunt de rugbrace op verschillende momenten van de dag gebruiken denk hierbij aan het auto rijden, een relax avond op de bank of bij het wandelen.

Oordelen
✔ Verbeterd je houding
De houdingscorrector brengt uw schouders in een natuurlijke positie. U wervelkolom past zich perfect aan waardoor uw houding ideaal wordt.

✔ Bestrijd de oorzaak
Slechte positie op kantoor is een oorzaak van pijn in de wervelkolom, nek of rug. De houdingscorrector gaat direct in op het probleem. Want we willen liever voorkomen dan genezen.

✔ Behandelt je rugproblemen
De houdingscorrector adresseert slechte houding, sleutelbeenpijn of breuken, gebogen schouders, fibromyalgie, acromioclaviculaire gewrichtspijn, schouder- of rugpijn, bult en strakke spieren.

✔ Verstelbaar en licht
De houdingscorrector is licht en makkelijk te verstellen en past voor borstomtrek tussen 80 en 120cm.

Gebruiksaanwijzing
▪ De rugbrace kan in het begin onwennig zitten. Uw lichaam is namelijk niet gewend aan deze houding. Hierdoor kan het gaan trekken bij de oksels. Maar dat is volkomen normaal. Dit hoort bij het proces om u bewust te maken van een gezonde houding. Om deze reden hebben we de oksel kussentjes bijgeleverd. Deze zorgen namelijk voor meer comfort tijdens het dragen.

▪ Gebruik de brace tijdens de eerste dagen niet langer dan 30-60 minuten per dag. Na een week mag je de draagduur geleidelijk verhogen met 15 minuten per dag.

▪ Bekijk de afbeelding voor de complete gebruiksaanwijzing. Slecht zichtbaar? Ga op de afbeelding staan met je muis, klik op je rechtermuisknop en sla de afbeelding op. Succes!

Slechte houding
Misschien betrapt u uwzelf er ook wel eens op dat uw zithouding na een lange tijd werken niet meer optimaal is. Bij veel mensen zakken de schouders en de rug ongemerkt in. Door ingezakte schouders kunnen er rugklachten en schouderklachten ontstaan. Deze postuurhouder ofwel houdingcorrector, kan u hierbij helpen. Met deze rugbrace brengt u uw schouders en rug terug in hun natuurlijke positie en verbeterd u uw klachten die samenhangen met een verkeerde houding. Deze brace is voor iedereen geschikt omdat de maatvoering universeel is.

Let op:
▪ Bleken beschadigd het product; het is niet toegestaan om het product te bleken
▪ Wassen op maximaal 30 graden; dit mag zowel met de hand als met je wasmachine
▪ Mag niet in de wasdroger; dit veroorzaakt schade aan het product
▪ Neoprene allergie; het product kan een allergische reactie veroorzaken bij een neoprene allergie
▪ Okselkussentjes; bevestig de bijgeleverde okselkussentjes voor meer comfort tijdens het dragen

Specificaties
✔ Maat M
✔ Postuur houdingscorrectie voor rug en schouders.
✔ Brengt de schouders en rug terug in hun natuurlijke positie.
✔ Kan discreet gedragen worden onder kleding.
✔ Volledig verstelbaar en afgewerkt met zachte binnenzijde – comfortabel & gemakkelijk te dragen.
✔ Geschikt voor zowel dames als heren
✔ Wassen op maximaal 30 graden

 

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@how2behealthy.nl.

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt jou op de hoogte van de verzending.

Nog geen reviews geplaatst