80% korting
1 verkocht

Cursus Google AdMob met korting

Onze partner: Interplein

20,00

-80%
Gratis verzending

Met deze cursus Google AdMobs HD-videocursus kunt je jouw app-activiteiten laten groeien en de waarde van jouw advertenties maximaliseren met de meest geavanceerde technologie voor het genereren van inkomsten.

Aantal

Volg de Cursus Google Admob en laat je bedrijf groeien met Google Admob

Cursus Google AdMob wordt mogelijk gemaakt door de advertentietechnologie van Google, die miljoenen ontwikkelaars al meer dan tien jaar heeft geholpen om hun digitale bedrijf te laten groeien.

AdMob wordt door meer app-ontwikkelaars gebruikt en vertrouwd in vergelijking met enig ander advertentieplatform wereldwijd.

  • 81% van de Android top 1000 gebruikt AdMob.
  • 97% van de AdAge 100 grootste adverteerders ter wereld koopt advertenties op AdMob.
  • 1 miljoen + apps gebruiken AdMob.
  • 1 miljoen + Google-adverteerders gebruiken AdMob

AdMob maakt ook automatische updates op Google Play mogelijk. De integratie met Google Play-services pusht automatische prestatieverbeteringen naar Android-apps zonder extra SDK-wijzigingen. AdMob kan in meer dan 200 landen aan de vraag van adverteerders voldoen.

Als je dus alle essentiële zaken wilt beheersen om geld te verdienen met Google AdMobs, is deze trainingsvideocursus perfect voor jou.
We hebben een cursus samengesteld die boordevol intelligente en beste informatie in de branche zit, zodat je een expert kunt worden op het gebied van Google AdMobs

Nadat je onze Google AdMobs HD-trainingsvideo’s hebt gedownload en gevolgd, duurt het niet lang voordat je begrijpt hoe het AdMobs-platform werkt en hoe je hiervan kunt profiteren.

Het is een videobundel boordevol de nieuwste informatie en kennis over het maximaliseren van de waarde van elke vertoning met de meest geavanceerde technologie voor het genereren van inkomsten.

Het zit boordevol waardevolle tips en tools waarmee je slimmere beslissingen kunt nemen om de inkomsten uit mobiele apps te vergroten en de klantervaring te verbeteren.

Het zal je ook begeleiden bij de nieuwste functies en richtlijnen die door Google op AdMobs worden vrijgegeven. Als je dit in gedachten houdt, kunnen jou app-inkomsten op het platform omhoogschieten. Er zit zoveel meer in deze cursus dat het moeilijk is om alles hier op te noemen.

Haal het maximale uit onze video-tutorials die…

Een uitgebreide bron om het winstpotentieel van jouw bedrijf te maximaliseren.
Gemakkelijk te begrijpen met een stapsgewijze handleiding
Eenmalige investering en consistent rendement
Essentieel om gebruikers naar jouw meest waardevolle inhoud te leiden

Levertijd: Binnen 2 werkdagen ontvang je van onze partner Interplein de inlogcodes voor jouw cursus.

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@interplein.org

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het leertraject te volgen worden met hen gedeeld.

Nog geen reviews geplaatst