65% korting
(0 beoordelingen) 152 verkocht

Goedkope Microsoft Visio 2021 Licentie – inclusief online cursus Excel – Extra voordelig

Onze partner: Toolow.nl

24,95

-65%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Ga aan het werk in een nieuwe versie van Microsoft Visio Pro 2021, extra voordelig en inclusief online cursus Excel. Bestel de licentie snel!

Let op: Na aankoop ontvang je binnen 48 uur per mail met instructies voor het downloaden en installeren.

Aantal

Microsoft Visio 2021 Licentie inclusief online cursus Excel

Licentie voor Microsoft Visio 2021

Visio Professional 2021 – Zet complexe ideeën om in heldere beelden. Werk als een team om eenvoudig aan gegevens gekoppelde diagrammen te maken en te delen om uw ideeën tot leven te brengen. Ga snel aan de slag met kant-en-klare sjablonen en duizenden aanpasbare vormen. Werk samen met anderen en deel diagrammen naadloos. Koppel diagrammen aan realtime gegevens om inzicht te krijgen en snel beslissingen te nemen.

Online cursus Excel

In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook bij steeds meer banen een vereiste. Kennis van Excel is tevens uitermate geschikt voor het bewerken en bijhouden van financiële bedrijfsgegevens. Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken; niet slechts als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden zoals het maken van grafieken, macro’s, budgets, diagrammen en databases. Let op: je krijgt deze cursus alleen als je de licentie voor Microsoft Visio 2021 hebt gekocht.

Elke training duurt 1 uur en na het succesvol afronden krijg je een certificaat. Je krijgt 12 maanden toegang, ingaande de datum van verzilveren van je voucher.

Vereisten licentie

  • Processor: 1.6 GHz, 2-core processor
  • Operating system: Windows 11, Windows 10, Windows Server 2019
  • Memory: 4 GB (64bit), 2 GB (32bit) RAM
  • Hard disk space: 4 GB available disk space
  • Display: 1024 x 768 resolution

Microsoft Visio Professional 2021 is geschikt voor Windows 10/11 

  • Levenslang licentie
  • Eenvoudige installatie
  • Volledige versie

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het leertraject te volgen worden met hen gedeeld.

Licentie wordt gestuurd via de mail binnen 48 uur door onze partner.

Nog geen reviews geplaatst