80% korting
0 verkocht

E-commerce | cursus

Onze partner: Interplein

20,00

-80%
Gratis verzending

Je hebt waarschijnlijk gehoord hoe E-commerce steeds belangrijker en vooral “booming” is geworden in het bedrijfsleven de afgelopen jaren.

Aantal

Je hebt waarschijnlijk gehoord hoe E-commerce steeds belangrijker en vooral “booming” is geworden in het bedrijfsleven de afgelopen jaren. We leven in een tijd waarin bijna iedereen een ondernemer kan worden.

Je hoeft zelfs niet eens je eigen producten te hebben om het te maken in deze business! Als je kijkt naar de statistieken zullen er meer en meer mensen rijk worden met deze manier van ondernemen…

De meeste E-commerce trainingen en boeken focussen op één specifiek platform of markt. In deze cursus leer je hoe je zelf kunt bouwen aan een succesvolle online winkel met één van de (of alle) 4 van de meest populaire e-commerce platforms van vandaag de dag.

Hoofdcursus
E COMMERCE SHOPS EBOOKS
ECOMMERCE SHOPS – GENENERAL TIPS
ECOMMERCE SHOPS – SHOPIFY
E COMMERCE SHOPS AMAZON
E COMMERCE SHOPS EBAY

Certificaat van deelname (gratis)
CERTIFICAAT VAN DEELNAME AANVRAGEN

Levertijd: Binnen 2 werkdagen ontvang je van onze partner Interplein de inlogcodes voor jouw cursus.

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@interplein.org

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het leertraject te volgen worden met hen gedeeld.

Nog geen reviews geplaatst