80% korting
1 verkocht

Hoe word ik een SEO meester?

Onze partner: Interplein

20,00

-80%
Gratis verzending

In deze cursus leer je de fijne kneepjes van zoekmachine optimalisatie die je niet uit de meeste boeken leert.

Aantal

In deze cursus leer je de fijne kneepjes van zoekmachine optimalisatie die je níet uit de meeste boeken leert. Ervaringsdeskundige Jerry Banfield neemt je mee in deze diepgaande cursus waarin je leert hoe je op de eerste pagina op Google terechtkomt – zonder te betalen voor advertenties. Leer de insidersgeheimen om meester te worden van SEO en je doelen voor je website en/of online bedrijf te bereiken.

Duur: 4 uur

Hoofdstuk 1 De juiste mind voor SEO

 • 1.01 Vandaag meester van SEO en zoekmachineoptimalisatie Deze les is de introductie tot de hele cursus, waarin je ziet wat je in deze cursus leert. Jerry Banfield vertelt je waar het allemaal om draait: je bezoekers helpen en bedienen. Het beste: je kunt vandaag al beginnen!
 • 1.02 Zoekwoorden overstijgen Men denkt vaak dat SEO puur om zoekwoorden draait, maar dat is niet het geval. Zoekmachineoptimalisatie gaat veel verder dan enkel onderzoek naar keywords: het gaat om het hele plaatje.
 • 1.03 2,5+ miljoen weergaven krijgen Jerry Banfield is ervaringsdeskundige, wat heel andere inzichten geeft dan hoe het theoretisch werkt. In deze videoles laat hij je zien hoe hij meer dan 2,5 miljoen weergaven krijgt.
 • 1.04 1.000 Google clicks per dag Het aantal weergaven dat je krijgt is één peiler om je prestaties te meten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, maar je wilt uiteraard dat mensen doorklikken naar je website. In deze video legt ervaringsdeskundige Jerry Banfield uit hoe hij dat doet, en wat jij kan doen om hetzelfde resultaat te halen.
 • 1.05 Top 25 SEO Tips voor 2020! Als je informatie graag compact in één video wilt, is dit de video voor jou: hier worden de 25 beste tips voor zoekmachineoptimalisatie uiteengezet.
 • 1.06 Slechtste SEO-strategieën Er is een aantal SEO-strategieën dat in eerste instantie een goed idee lijkt, maar achteraf vaak het tegenovergestelde resultaat heeft. In deze videoles wordt uitgelegd welke strategieën je absoluut moet vermijden als je bezig gaat met zoekmachineoptimalisatie.

Hoofdstuk 2 SEO Planning

 • 2.01 Ga voor levenslange verbindingen Veel mensen zien SEO als iets op de korte termijn, maar als je het écht goed wilt doen, dan is het een spel voor de lange termijn. Het beste wat je kunt doen als je consistent hoog wil blijven scoren, is jezelf als doel stellen dat je levenslange verbindingen met je bezoekers aan wilt gaan.
 • 2.02 Waar je moet beginnen De titel zegt het allemaal: in deze videoles leer je waar je het beste kunt beginnen als je jouw zoekmachineranking wilt verbeteren. Dit is vaak het moeilijkste probleem als je je verdiept in SEO, want er is zo veel dat je kunt doen, en het is lastig om de beste plek te vinden. Nadat je deze video hebt gekeken, is het duidelijk waar je moet beginnen met het werken aan SEO voor jouw website.
 • 2.03 Wees aardig tegen anderen Veel mensen die zich met zoekmachineoptimalisatie bezighouden, zullen vooral focussen op de beste zijn en de concurrentie te slim af zijn. Gemene trucjes toepassen om bovenaan de ranking te komen. In deze videoles laat Jerry Banfield zien hoe het anders kan, sterker nog: hoe het beter kan.
 • 2.04 Tutorials als de basis Zoals je onderhand een paar keer hebt gehoord, is één van de sleutels tot bovenaan ranken op Google je kijkers van dienst zijn en ze helpen. De beste plek om dat te doen is in tutorials. Dat is wanneer mensen direct op zoek zijn naar hulp en dus open staan voor wat jij ze vertelt. In deze les leer je hoe je daar het beste mee kan starten.
 • 2.05 Entertain en maak plezier Wat veel mensen vergeten, is dat je meer nodig hebt om bovenaan te ranken dan vaardigheden met de juiste keywords: mensen moeten je content ook willen lezen of bekijken. Eén van de beste manieren om dat te doen, is door te entertainen en door plezier te hebben terwijl je doet wat je doet.
 • 2.06 Verhalen blijven ons bij Storytelling heeft de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekregen, en dat is niet voor niets: verhalen zorgen ervoor dat de informatie die we binnen krijgen beklijft. In deze video geeft Jerry Banfield je voorbeelden en tips met hoe dit werkt en hoe je hiermee aan de slag kunt.
 • 2.07 Lange artikelen als Wikipedia Veel bedrijven kiezen voor korte artikelen over specifieke onderwerpen, want dan heb je veel content die kan scoren en kun je vaak posten. Maar wist je dat je vaak meer bereikt met lange artikelen? In deze videoles legt Jerry Banfield uit hoe je jouw artikelen het beste kunt schrijven om het zo SEO-proof mogelijk te maken.

Hoofdstuk 3 Eenvoudige trucs om hoger te ranken

 • 3.01 Schaalbare webhost Je kunt zo bezig zijn met SEO om je verkeer te verhogen, maar wat gebeurt er als je viral gaat? Crasht je website dan en loop je allerlei verkeer mis omdat je webhost het niet aan kan? Het kan maar zo gebeuren. De oplossing, waar je in deze videoles meer over leert, is de juiste webhost vinden.
 • 3.02 E-mailmarketing E-mailmarketing is nog steeds erg populair, maar het blijft altijd lastig om ervoor te zorgen dat mensen hun mails openen. In deze videoles krijg je praktische tips over hoe je e-mailmarketing het beste in kunt zetten.
 • 3.03 WordPress plug-in setup Er zijn veel plug-ins beschikbaar voor WordPress, maar de meest populaire voor zoekmachineoptimalisatie is ongetwijfeld Yoast SEO. Deze plug-in heeft veel positieve opties, maar er zijn ook een aantal die je juist tegen kunnen werken. In deze video leer je wat je waarvoor kunt gebruiken, en welke je beter achterwege kunt laten.
 • 3.04 HTTPS Google houdt van betrouwbare bronnen, en één van de manieren om je betrouwbaarheid naar Google te signaleren is door een HTTPS-website te hebben. Hier leer je het hoe en waarom.
 • 3.05 Eigen naam Heel veel mensen die zich bezig houden met SEO en hun eigen online bedrijf beginnen, vernoemen hun websites naar hun bedrijven. Maar wat als je je bedrijf over een andere boeg wil gooien? Het beste wat je voor je branding kunt doen, is je eigen naam als website te nemen. In deze videoles van Jerry Banfield leer je hoe je dat het beste kun doen en wat de voordelen hiervan zijn.
 • 3.06 Domein lang registreren Wellicht de makkelijkste tip die je kunt krijgen: registreer je domein voor langere tijd. Deze video maakt duidelijk waarom.
 • 3.07 Publicatiedatum wijzigen Het is belangrijk dat je de recente content op je website heb staan, want dat houdt je relevant. In deze videoles legt Jerry Banfield uit waarom je dit kunt doen, en hoe je hier het beste mee om kunt gaan afhankelijk van het type content dat je plaatst.
 • 3.08 Automatisch delen op social media Iedereen weet dat shares op social media goed werken en dat je je eigen werk zo veel mogelijk moet delen. Het lijkt misschien een kleine handeling, maar als je dit elke keer dat je een artikel post moet doen, dan gaat daar veel tijd in zitten. In deze videoles legt Jerry Banfield uit wat één van de beste strategieën hiervoor is.

H4 Google Analytics

 • 01 Google Analytics introductie voor beginners
 • 02 Google Analytics beheerdersdashboard voor het aanmaken van accounts en eigendommen plus AdWords koppelen
 • 03 Google analytics home dashboard voor gebruikers, sessies, kanalen, en apparaten
 • 04 Sitesnelheid en suggesties om de gebruikerservaring te verbeteren en hoger te scoren
 • 05 Gedragstabje met alle pagina’s om te zien waar meer verkeer is
 • 06 Acquisitie bronmedia, en verwijzingen voor het begrijpen van hoe we verkeer krijgen
 • 07 Conversies bijhouden en gevorderde functies

Hoofdstuk 5: Webmastertools

Een belangrijk onderdeel van SEO en het optimaliseren van je website, is toegang hebben tot de data van je gebruikers. Daarmee weet je wat je bezoekers doen, waar ze op klikken, hoe lang ze zich ergens bevinden en nog veel meer. Hiermee weet je waar je op in moet spelen om bovenaan te komen op Google.

 • 5.01 Geverifieerde eigenaar in Google webmastertools In deze videoles leer je hoe je begint met Google webmastertools en de Google Search console. Het gaat vooral in op hoe je de geverifieerde eigenaar wordt van je website, zodat je data in kunt zien van wat men op je website doet.
 • 5.02 Nieuw Google Search console overzicht De Google Search Console kan verwarrend zijn als je niet weet waar je moet kijken. In deze video neemt Jerry Banfield je mee in wat de verschillende basale onderdelen precies betekenen, zodat de data die je binnenkrijgt kunt begrijpen en weet waar je het moet vinden.
 • 5.03 XML Sitemap Om ervoor te zorgen dat Google je website zo snel mogelijk indexeert, kun je je XML Sitemap met bepaalde plug-ins naar Google versturen. In deze video zie je de stappen die je doorloopt om dit te doen.
 • 5.04 Prestatierapportages In deze videoles word je meegenomen door de verschillende elementen waarmee je de prestaties van je website meet. Belangrijker nog, je leert wat je met deze informatie kunt doen om je website te verbeteren.
 • 5.05 Welkom aan de top Deze video is de laatste uit deze cursus. Hierin wordt de cursus afgerond.

Hoofdstuk 1 De juiste mind voor SEO
Hoofdstuk 2 SEO Planning
Hoofdstuk 3 Eenvoudige trucs om hoger te ranken
Hoofdstuk 4 Google Analytics
Hoofdstuk 5: Webmastertools

Levertijd: Binnen 2 werkdagen ontvang je van onze partner Interplein de inlogcodes voor jouw cursus.

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@interplein.org

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het leertraject te volgen worden met hen gedeeld.

Nog geen reviews geplaatst