80% korting
0 verkocht

De kracht van social media

Onze partner: Interplein

20,00

-80%
Gratis verzending

Laat je bedrijf groeien op social media. Leer alles over hoe je jouw bedrijf groot kunt maken op social media.

Aantal

De kracht van social media

Paar feiten

Als inhoud koning is … dan is sociale media zeker de KONINGIN! Dat komt omdat we tegenwoordig niet meer om de kracht van sociale media en de effecten ervan op bedrijven kunnen.

Als je op internet een snelle feitencheck zou doen over de groei van sociale media, zou je verbaasd zijn hoe ongelooflijk het tegenwoordig is als marketingmedium voor marketeers.

Er is zelfs gemeld dat bijna 40% van de kleine bedrijven geen gebruik maakt van sociale media om meer bedrijven te krijgen! Dat is een ENORME fout gezien het feit dat de meeste van hun klanten daar waarschijnlijk zijn en dat geldt ook voor hun naaste concurrenten.

Bekijk nu wat Forbes te zeggen heeft over sociale media en hoe dit de marketingwereld beïnvloedt.

Ja, de marktpenetratie van sociale media groeit in een snel tempo en iedereen lijkt gewoon constant inhoud te consumeren via deze platforms. Het is de ‘geprefereerde’ manier geworden om inhoud en nieuws te consumeren zoals we die vandaag kennen, in tegenstelling tot de traditionele televisieprogramma’s, tijdschriften of kranten.

Het enige probleem is dat terwijl de meeste consumenten op sociale media rondhangen, er veel ‘bedrijven’ lijken te zijn die nog de sprong moeten wagen om hun producten of diensten op de markt te brengen.

Er is zelfs gemeld dat bijna 40% van de kleine bedrijven geen gebruik maakt van sociale media om meer bedrijven te krijgen! Dat is een ENORME fout gezien het feit dat de meeste van hun klanten daar waarschijnlijk zijn en dat geldt ook voor hun naaste concurrenten.

Bekijk nu wat Forbes te zeggen heeft over sociale media en hoe dit de marketingwereld beïnvloedt.

Zoals je kunt zien… is sociale media uitgegroeid tot een kracht die gewoon te belangrijk is om genegeerd te worden en als er nog een bedrijf is dat NOG STEEDS niet probeert om hun aanwezigheid online te vergroten met behulp van deze krachtige sociale platforms, maken ze in wezen een grote fout en kan zelfs veel potentiële winsten verliezen.

Wat nog gekker is, is dat een artikel op Entrepreneur.com beweert dat het niet gebruiken van sociale media in de wereld van vandaag om met potentiële klanten te communiceren hetzelfde is als tien jaar geleden geen telefoonlijn hebben!

En toch … meer dan een DERDE van de kleine bedrijven die er zijn, zijn NOG STEEDS niet op sociale media! Jakkes!

Inhoudsopgave

Video 1: Laat uw bedrijf groeien op social media. Leer alles over hoe u uw bedrijf groot kunt maken op social media. Het gaat verder dan veel volgers of veel likes. Interactie met de doelgroep, dat is wat u wilt en wat u groot maakt. Hoe u dat bereikt? Bekijk de video.

Video 2: Uw persoonlijke merk. Hoe profileert u zich op social media? Wie is uw merk nou eigenlijk precies? En hoe straalt u dit uit naar uw volgers. We laten u zien wat en hoe mogelijk is om uw brand zo goed mogelijk neer te zetten online.

Video 3: Promoot uw merk op social media. We geven maar liefst 7 tips over hoe u uw merk kunt promoten op social media. Het helpt uw groeien als merk, naast uw gebruikelijke strategie. Social media is een wereld op zich en wij helpen u wegwijs te worden hierin!

Video 4: Wees uzelf op social media. Mensen vinden dingen leuk op social media als ze authentiek zijn. En als u uzelf bent dus. Gewoon zoals u bent. Want u bent net als al die andere mensen online ook maar gewoon een mens. En dat is precies wat mensen willen zien!

Video 5: Gebruik social media om uw communicatieve vaardigheden te verbeteren. Want dat is belangrijk. u moet uw verhaal goed overbrengen. Dus leer met tekst en beeld uw verhaal te bekrachtigen en u zult zien dat het werkt.

Bonus (Engels)

E-book en artikelen.

Done-For-You Suite of Articles You Can Tailor According To Your Product Line.

15 compelling articles focusing on specific issues which your audience may be facing and will easily address their main concerns.

Titles of the articles:

7 Ways Embracing Social Media Can Change Your Life (872 words)

Aspire To Inspire On Social Media (860 words)

Be Heard Expand Your Reach (833 words)

Five Important Things You Need To Know About Social Media (1051 words)

How To Deal With Distractions On Social Media (985 words)

How To Run A Business Completely On Social Media (814 words)

Identifying Opportunities In The Social Media (790 words)

Impacting The World Through Social Media (847 words)

Mental Health And Social Media (908 words)

Mentorship And Social Media (869 words)

Social Media And Online Marketing (932 words)

Stand Up For Your Beliefs Amid The Contradictions (822 words)

Staying Connected To The World (923 words)

Taking your entrepreneurship to the next level by leveraging social media( 953 words)

The Importance Of Social Media (943 words)

Levertijd: Binnen 2 werkdagen ontvang je van onze partner Interplein de inlogcodes voor jouw cursus.

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@interplein.org

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het leertraject te volgen worden met hen gedeeld.

Nog geen reviews geplaatst