80% korting
0 verkocht

Social Media Basis | cursus

Onze partner: Interplein

20,00

-80%
Gratis verzending

Je kunt het meeste uit deze cursus halen door tools uit te proberen waarvan je denkt dat ze nuttig voor je kunnen zijn en vervolgens kijken welke je regelmatig wilt gebruiken.

Aantal

Social Media Basis

Je kunt het meeste uit deze cursus halen door tools uit te proberen waarvan je denkt dat ze nuttig voor je kunnen zijn en vervolgens kijken welke je regelmatig wilt gebruiken. Alleen al door naar de lezingen te kijken, kun je een idee krijgen of het de moeite waard is om te proberen, en dan krijg je het echte voordeel als je het echt probeert.

Wanneer je de communicatiemiddelen doorloopt, kan dit op de lange termijn erg nuttig voor je zijn. Wanneer je elk van de tools uitprobeert, kan je erop rekenen dat je een succesvol bedrijf opbouwt met wat je doet en dat je kunt opschalen wat je goed doet.

De sleutel voor mij om online te werken, lijkt niet slechts één tool of slechts een reeks vaardigheden met succes te gebruiken, maar een hele reeks tools samen te brengen, bijna als muziek, zoals een piano, en de toetsen allemaal tegelijk te spelen , dus er komt een mooi nummer uit.

Deze tools zijn meer toetsen die je kunt spelen, meer dingen die je kunt gebruiken om een ​​mooi nummer te maken van het werk dat je doet.

Inhoudsopgave

  • 01 Hoe kan je deze cursus het meest effectief gebruiken?
  • 02 Waarom is communicatie zo belangrijk voor leren en groei?
  • 03 Jouw Facebook-profiel is je meest machtige tool om relaties mee op te bouwen
  • 04 Een Facebook-pagina is geweldig voor sociaal bewijs en voor je verkoop
  • 05 Facebook-groepen zijn heel goed voor het leren en netwerken
  • 06 Twitter is erg nuttig om mensen te vinden die het hebben over wat jij moet horen
  • 07 LinkedIn is handig om betere banen te krijgen en om met groepen te netwerken

Levertijd: Binnen 2 werkdagen ontvang je van onze partner Interplein de inlogcodes voor jouw cursus.

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@interplein.org

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het leertraject te volgen worden met hen gedeeld.

Nog geen reviews geplaatst