17% korting
(0 beoordelingen) 55 verkocht

BluFit Tiger – Elliptische trainer – Extra hoge korting – Gratis verzending

Onze partner: Toolow.nl

112,95

-17%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Gebruik de BluFit Tiger tijdens het werken onder je bureau of voor je stoel terwijl je leest of tv kijkt! Nu met extra hoge korting! OP=OP

Aantal

BluFit Tiger – Elliptische trainer – Extra hoge korting – Gratis verzending

Zittende crosstrainer

Wist je dat tijdsgebrek een van de belangrijkste redenen is waarom mensen niet gaan sporten? Dankzij de BluFit Tiger kun je die reden niet meer als excuus gebruiken. Met deze compacte en zittende crosstrainer kun je trainen zonder dat je jouw favoriete activiteiten hoeft op te geven!

Elliptische trainer met 8 weerstandsniveaus

Gebruik de BluFit Tiger tijdens het werken onder je bureau of voor je stoel terwijl je leest of tv kijkt! Maak van elke zittende activiteit een krachtige en super praktische workout. BluFit Tiger heeft acht weerstandsniveaus. Begin op het beginnersniveau en boek vooruitgang door je spieren naar het volgende niveau te pushen. Je krijgt een geweldige cardiotraining, verbrandt calorieën, bouwt spieren op, verhoogt jouw energie en je verbetert zelfs de werking en soepelheid van je gewrichten! Deze crosstrainer met lage impact voor je knieën is makkelijk te gebruiken en ideaal voor alle sportniveaus.

Voordelen van de BluFit Tiger – Elliptische trainer

  • Mini hometrainer met 8 weerstandsniveaus
  • Blijf fit terwijl je zit, traint je armen en/of benen
  • Verbrand meer calorieën, ontwikkel sterkere spieren en verhoog je energieniveau
  • Geschikt voor elk sportniveau

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst