Gratis adverteren met Toolow.nl

Gratis adverteren kán!

Het plaatsen van deals kost bij Toolow.nl niets!

Wist je dat onze partners nog geen cent hebben betaald voor het plaatsen van een deal? Nul, noppes, nada? Gratis adverteren bestaat en als jouw producten, diensten of bedrijf wat extra aandacht verdienen, dan is Toolow.nl dé oplossing.

Verkoop je producten met korting, verminder je overstock met goede deals en bereik nieuwe klanten. Ook verhoog je de bekendheid van je product of bedrijf door Toolow.nl in te zetten als marketingplatform. Hoe? Door mooie kortingen te geven.

De aantallen die je verkoopt zijn afhankelijk van de deal, maar onze specialisten zetten zich in om jouw deal zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dat doen ze via sociale media, adverteren via digitale nieuwsbrieven en via zoekmachine optimalisatie en Google Ads…

Nieuwsgierig naar een samenwerking? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld: “Leuk, dat gratis adverteren, maar wat verdient Toolow hier aan?”
Klik hier of neem contact op met ons zakelijke contactcentrum via 085 024 00 05 of mail naar 
sales@toolow.nl

Het voordeel van Toolow.nl

De voordelen van Toolow.nl

Gratis adverteren

Toolow.nl helpt met gratis promotie via ons kortingsplatform. We bieden bedrijven de ruimte om gratis producten of diensten te promoten door middel van een kortingsactie. Deals plaatsen is gratis! Vul onderstaand formulier in als jullie ook willen beginnen met adverteren. Wij nemen dan contact op.

Begin snel met verkopen

Ons team zit klaar om jullie deals binnen enkele werkdagen toe te voegen. Zo kunnen we al snel beginnen met verkopen. Afhankelijk van de deal, korting en het aanbod kan het snel gaan maar soms ook wat aanlooptijd hebben.

Gratis marketingtool

Onze jarenlange ervaring op het gebied van marketing, communicatie, sales en IT geeft bedrijven en ondernemers een groot voordeel. Met een gratis advertentie kunnen ook jullie snel resultaat behalen. We zetten diverse kanalen in om de verkoop te stimuleren. Denk aan digitale nieuwsbrieven, Google Ads, zoekmachine optimalisatie en sociale media.

Vaste contactpersonen

Omdat we het belangrijk vinden dat jullie weten met wie jullie zaken doen kun je altijd terecht bij vaste contactpersonen. Die kennen de deals, weten de cijfers en zorgen dat je als partner snel antwoord krijgt op vragen en nieuw aanbod.

Gratis nieuwe klanten

Wat Toolow.nl bijzonder maakt is niet alleen het feit dat het plaatsen van deals gratis is, als bedrijf betaal je geen commissie of advertentiekosten. Zo bereiken jullie zonder advertentiekosten of CPC nieuwe klanten. Wij regelen de marketing en zetten in op de best scorende deals en kortingen. Zo verhogen we de conversie en het aantal verkopen.

Diverse mogelijkheden

Het plaatsen van een deal is altijd een beetje maatwerk. Verkopen jullie producten direct via Toolow.nl, bieden jullie kortingscodes aan of komt de klant met een QR-code op locatie de korting verzilveren. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
gratis adverteren

Eerlijk is eerlijk

Wij moeten natuurlijk ook geld verdienen

Dat doen we door een kleine marge bovenop jouw deal te zetten. Zodra een klant wat koopt via Toolow.nl, betaalt hij dus ook een klein deel aan ons. Voorbeeld: Jij verkoopt een 4-pack boxershorts. De verkoopadviesprijs is €69,95 en kunt ze ons aanbieden voor €32,95. Wij kijken in de markt wat andere aanbieders doen en maken een deal die scherp is voor de klant en voordelig voor ons. Jullie verdienen gewoon wat er wordt gevraagd en leveren niets in. Ook hoef je zelf geen advertentiekosten te betalen. De boxers komen online voor (bijv.) €38,50 en de klant heeft extra voordeel. Wij krijgen dan een paar euro op de verkoop van de deal. 

Wat we daarvoor doen?

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in dan vertellen we je graag meer en denken we mee over passende deals zodat ook jij gratis partner kunt worden van Toolow.nl. Natuurlijk kun je ook even kijken bij veelgestelde vragen door partners of contact opnemen.

Start met gratis adverteren

Laat vrijblijvend jouw gegevens achter

Step 1 of 3

Contactgegevens

Vul hieronder de gegevens in van onze contactpersoon bij jullie organisatie.
Wat is jouw functie binnen het bedrijf?
Je zakelijke mailadres

3 tips voor een goede korting

1. Geef een goede korting

Met een aantrekkelijke korting trekt jouw aanbieding meer klanten. Hoe beter de korting, hoe vaker de deal geclaimd zal worden en hoe beter de deal scoort via onze marketingkanalen. Omdat adverteren via Toolow.nl geen geld kost is extra voordeel een goede investering.

2. Denk als een consument

Een belangrijke tip: denk als de consument, zo scoort de deal beter. Zou je de aanbieding zelf willen gebruiken, is de korting hoog genoeg om te claimen en wat zou jou over de streep trekken? We hebben allemaal een consument in ons, gebruik die kennis voor een goede deal.

3. Beloon de klant

“Vaste klanten hoeven geen korting”, tuurlijk wel! Beloon de vaste klant, zelfs als ze met een kortingscoupon voor je neus staan. Daarmee laat je de waardering zien en komen ze vaker terug. Dus wees niet bang een keer wat korting te geven. Als de ervaring of het product goed is, blijft de klant tevreden.

Telefoonnummer voor partners

Ben je partner van Toolow.nl en heb je een vraag of wil je partner worden? Neem contact op het zakelijk contactcentrum van Toolow .nl via 085 024 00 05

Nemen we onverhoopt toch niet op? Dan bellen we later indien gewenst, later gewoon even terug.

Stuur ons een e-mail

Hebben jullie vragen of feedback? Neem dan contact op per mail. We reageren doorgaans binnen 1 werkdag.
Je kunt een mail sturen naar:sales@toolow.nl. We helpen graag!

Stel je vragen via Facebook

Stuur ons een bericht via Facebook messenger of like onze pagina en blijf op de hoogte.
Op Facebook zijn we bereikbaar van ma t/m za tussen 09:00u en 17:00u.

De Toolow.nl klantenservice staat voor je klaar!

App met de klantenservice

Heb je vragen? Stuur een bericht via WhatsApp. We antwoorden dan zo snel mogelijk.
Via Whatsapp zijn we bereikbaar van ma t/m za tussen 09:00u en 17:00u.