11% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 20 verkocht

BEEM Espresso Machine – Select Touch 15 bar

Onze partner: Toolow.nl

115,95

-11%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Geniet thuis elke dag van een heerlijke kop vers gezette koffie! Het bereiden van een intense espresso, schuimige latte macchiato of heerlijke cappuccino is wonderbaarlijk eenvoudig – met de BEEM Espresso Machine – Select Touch.

Uitverkocht

Uitverkocht

BEEM Espresso Machine – Select Touch 15 bar

Geniet thuis elke dag van een heerlijke kop vers gezette koffie! Het bereiden van een intense espresso, schuimige latte macchiato of heerlijke cappuccino is wonderbaarlijk eenvoudig – met de BEEM Espresso Machine – Select Touch. Met slechts een druk op het touchscreen bedieningsscherm, kun je nu snel en gemakkelijk al deze koffievariaties bereiden.

De optimale beleving is compleet, want dankzij het verwarmde kopjesrek aan de bovenzijde van de machine kunnen de espressokopjes zelfs opgewarmd worden! Het elektronische temperatuurcontrolesysteem zorgt continu voor de juiste zet temperatuur. Daarnaast kun je met het zwenkbare stoompijpje je melk verwarmen of opschuimen. Het waterreservoir en de lekbak zijn uitneembaar en daardoor ideaal om onder de kraan te vullen of schoon te maken.

Voordelen van de BEEM Espresso Machine

  • Divers koffiezetapparaat om espresso, latte macchiato, cappuccino, koffie lungo, melkschuim te maken,
  • Dankzij het touchscreen temperatuurcontrolesysteem altijd de optimale zettemperatuur
  • Voorzien van draaibaar metalen stoompijpje voor melk opschuimen
  • Watertank van 1,5L voor XL-koffiegenot

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst