41% korting
182 verkocht

Koffiebonen No. 3 verfijnd & zoet – Gratis 1kg extra

Onze partner: Gewoon Goede Boon

39.95

-41%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

TIJDELIJK 1 ZAK EXRA! Koffiebonen aanbieding. 3 zakken blend koffiebonen van 1 kg van Gewoon Goede Boon #3. Deze blend koffiebonen zorgen voor een volle koffiebeleving, perfect in combinatie met melk zoals je cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Colombia, Honduras, Peru en Guatemala.

Aantal

Tijdelijk 1 zak van 1 kg extra!


3 zakken koffiebonen in de aanbieding van 1 kg verfijnd & zoet van Gewoon Goede Boon #3.

Koffiebonen in de aanbieding! De blend koffiebonen van Gewoon Goede Boon #3 zijn hoge klasse koffiebonen van 100% hoogwaardige arabica. De koffiebonen zijn rustig medium roast gebrand. De koffie van deze blend koffiebonen is hazelnootbruin van kleur, ruikt naar een vanille aroma met chocolade, zacht van smaak met een zoet aangename afdronk. Deze koffiebonen zorgen voor een volle koffiebeleving, perfect in combinatie met melk zoals je cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen zijn een blend van bonen uit Brazilië, Colombia, Honduras, Peru en Guatemala.

  • Gratis verzending
  • Beperkt beschikbaar

Op zoek naar andere koffiebonen in de aanbieding? Klik hier. 

Tijdelijk 1 zak van 1 kg extra!

3 zakken koffiebonen in de aanbieding van 1 kg verfijnd & zoet van Gewoon Goede Boon #3.

Gratis verzending
Beperkt beschikbaar

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst