29% korting
(0 beoordelingen) 103 verkocht

Koffiezetapparaat – Aroma Switch Glas – BEEM

Onze partner: Toolow.nl

50,25

-29%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Begin de dag voortaan altijd met de onvergelijkbare geur van vers gezette koffie! Extra voordelig via Toolow.nl en gratis verzending!

Aantal

Koffiezetapparaat – Aroma Switch Glas – BEEM

Begin de dag voortaan altijd met de onvergelijkbare geur van vers gezette koffie! Met de BEEM Aroma Switch koffiemachine programmeer je jouw verse koffie de avond ervoor dankzij de geïntegreerde timerfunctie en start de bereiding automatisch op het gewenste tijdstip. En dat allemaal met het touchscreen en een draai aan de bedieningsknop.

Alle instellingen, ook de koffiesterkte, maak je gemakkelijk via het touch display. Zet gemakkelijk 4 – 8 kopjes heerlijke filterkoffie. Na de start van het brouwproces bereikt het water al na 1 minuut de optimale zettemperatuur van 92 ° C. De glazen kan en de warmhoudplaat houden jouw koffie lang warm. De koffiemachine schakelt automatisch uit en dankzij de permanente filter hoef je geen papieren filters te gebruiken, en dat is goed voor het milieu. Met een LED-touchscreen, praktische 24-uurs timer en het roestvrijstalen design is deze filterkoffiemachine een echt stijlstatement in jouw keuken.

Voordelen van het Koffiezetapparaat

  • Koffiezetten instellen met 24 uurs timer
  • Twee instelbare koffiesterktes
  • Eenvoudig en elegant roestvrijstalen ontwerp en permanente filter
  • 1L dubbelwandige glazen koffiepot voor 4-8 kopjes filterkoffie
  • Met LED display met draaiknop

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst