18% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 1 verkocht

Medium Roast koffiebonen | Colombia Supremo | 4 kg

Onze partner: Pir Coffee

55,50

-18%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Als je kiest voor medium gebrande koffie dan is dit een heerlijke en smaakvolle keuze. De Colombia Supremo medium Roast koffiebonen zijn extra voordelig als 4-pak met 4 zakken van 1 kilo. Een smaakvolle fruitige, iets zoete koffie met nuances van sinaasappel en karamel. De échte en bekende Colombiaanse koffie!

Uitverkocht

Heerlijke medium roast koffiebonen uit Colombia. 100% Arabica. De Colombia Supremo, de bekendste koffiesoort uit Colombia.

De medium roast is ook verkrijgbaar als dark roast. Deze koffiebonen zijn 100% Arabica en heerlijk voor een verse kop met koffie, de smaak is een fruitige, iets zoete koffie met smaak nuances van sinaasappel en karamel.
De naam “Supremo” verwijst naar het grote formaat van deze Colombiaanse koffieboon. Deze bonen zijn medium gebrand en extra lekker.

Ben je op zoek naar andere koffiesoorten? Bekijk het aanbod van koffiebonen hier…

Productinformatie van de Colombia Supremo medium roast koffiebonen:

  • 4 zakken van 1 kilo
  • Medium Roast
  • 100% Arabica
  • De Colombia Supremo is de bekendste koffiesoort uit Colombia.

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner info@pircoffee.nl 

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt jou op de hoogte van de verzending.

Nog geen reviews geplaatst