ipad5-gray

iPad 5 32GB Space Grey

Pak hoge korting op een refurbished iPad 5. Tweedehands maar helemaal gecheckt en gerepareerd. Dat geeft extra voordeel voor jou.

refurbished ipad 6 space gray aanbieding ipad

iPad 6 32GB Space Grey

Pak hoge korting op een refurbished iPad 5. Tweedehands maar helemaal gecheckt en gerepareerd. Dat geeft extra voordeel voor jou.

Refurbished iPads met extra voordeel

Waarom refurbished

Refurbished iPads zijn tweedehands maar volledig gecontroleerd en hersteld. Zo geef je niet alleen een iPad een tweede leven maar heb je zelf een voordelig maar goed werkende tablet. De iPads zijn er in diverse vormen, kleuren en maten. Welke heeft jouw voorkeur? Ons aanbod wisselt regelmatig en OP=OP.

Wist je dat je 6 maanden garantie krijgt op de refurbished Apple iPads die je via Toolow.nl aanschaft? Zo weet je zeker dat je een gecontroleerd en werkende iPad ontvangt. De garantievoorwaarden lees je hier…

Apple iPads met een tweede leven

Pak deze buitenkans en claim jouw voordeel op de tweedehands en refurbished iPads. Gecontroleerd, kwalitatief en extra voordelig. Ontdek alle typen iPads via de shop en claim jouw voordeel. Door herstelde tablets te kopen heb jij een voordelig Apple product en ben je bewuster met het mileu.

Toolow.nl refurbished apple producten

Je herkent de refurbished producten aan dit beeldmerk

Voordelen

 1. Op de werking van de iPad krijg je 6 maanden garantie.
  Lees hier de garantievoorwaarden grondig door voor je een iPad besteld.
 2. Goed voor het milieu
  Je geeft een tablet een tweede leven
 3. Extra voordelig en online te bestellen
  Snel in huis en voordelig online bestellen via Toolow.nl
 4. Drie maanden garantie op de reparatie
  Op de refurbished producten krijg je 3 maanden garantie. De garantievoorwaarden lees je hier..

De 3 type refurbished

Omdat de refurbished iPads tweedehands tablets zijn kunnen ze gebruikerssporen hebben, maar dat geeft jou een voordelige nieuwe tablet. We hebben 3 typen refurbished producten. Refurbished type-A, Refurbished type-B en Refurbished type-C.

Type-A is de beste kwaliteit met zo min mogelijk gebruikssporen, ook wel: zo goed als nieuw. Type-B heeft al wat meer sporen van gebruik en Type-C heeft duidelijke gebruikssporen. Daar is de prijs ook naar. Welk Type refurbished past bij jou?