11% korting

Uitverkocht

47 verkocht

Voetmassage Shiatsu FM60

Onze partner: hulpmiddelen

97,95

-11%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Voetmassage Shiatsu FM60 is een geavanceerd massageapparaat dat speciaal is ontworpen om pijn en spanning in de voeten te verlichten.

Uitverkocht

Voetmassage Shiatsu FM60 is een geavanceerd massageapparaat dat speciaal is ontworpen om pijn en spanning in de voeten te verlichten. Het biedt een Shiatsu-massage die de drukpunten in de voeten stimuleert, waardoor de spieren ontspannen en de bloedcirculatie wordt verbeterd.

Het apparaat heeft verschillende intensiteitsniveaus en een instelbare infraroodwarmtefunctie om de bloedcirculatie verder te stimuleren en de pijn te verminderen.

Met de voetmassage Shiatsu FM60 massageapparaat kan je genieten van een ontspannende voetmassage in het comfort van je eigen huis.

De bovenzijde is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal. Het apparaat heeft instelbare hellingshoeken dankzij de in hoogte verstelbare poten.

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst