13% korting
(1 beoordeling) 82 verkocht

Massage Stoelkussen – Infrarood – Orange Care

Onze partner: Toolow.nl

104,50

-13%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Maak met dit vibratie massagekussen van elke stoel een massagestoel en geef jezelf een verwarmende Shiatsu massage wanneer je maar wil.

Aantal

Dit massagekussen past op elke stoel en heeft verschillende massagezones die speciaal ontworpen zijn om de nek, wervelkolom, rug en heupen te masseren. Het heeft een positief effect op gespannen spieren, waardoor ze ontspannen. De extra verwarmingsfunctie verhoogt het gevoel van comfort en ontspanning. De mat heeft een ergonomische vorm en is gemaakt van flexibele materialen, waardoor het zich aan elke fauteuil aanpast. Na een lange dag achter een bureau, een lange rit in de auto of een hectische dag, met het Massage Seat kussen van Orange Care kan je jezelf weer volledig ontspannen.

Shiatsu massage met verschillende opties
De Shiatsu massage combineert genieten met volledig herstel. De 3D massagekoppen hebben een intensieve werking op vastzittende spieren. De aparte nekmassagekoppen masseren de nek en de massagekoppen bij de rug kunnen naar wens ingesteld worden. Masseer je hele rug, of kies ervoor om alleen je onder- of bovenrug te masseren. Jouw keus! De vibrerende massage in het zitvlak zorgt daarnaast voor extra ontspanning door het stimuleren van de doorbloeding in je onderlichaam.

Je bedient het massagestoelkussen gemakkelijk met de afstandsbediening. En dankzij de speciale autoadapter kan je hem ook gebruiken als je niet thuis bent. Ontspan je hele lichaam met het Orange Care Massagestoelkussen!

Voordelen van de Massagestoelkussen

  • Shiatsu massagestoelkussen met 3 massage zones: boven-, onderrug of gehele rug
  • Aparte nekmassage en aparte vibratiemassage in het zitvlak
  • Optionele infrarood verwarmingsfunctie
  • Verschillende massagefuncties beschikbaar
  • Inclusief afstandsbediening en autoadapter voor onderweg

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl