34% korting

Uitverkocht

76 verkocht

Online escape room in Fort Kijkduin! 1 tot 4 spelers

Onze partner: Fort Kijkduin

9,95

-34%
Kortingscode | Verzilver online
Je claimt deze korting voor €2,00. Het restbedrag van €7,95 betaal je direct bij Fort Kijkduin.
Lees hier hoe Toolow.nl werkt.
Deze deal in het kort

Unieke Online escape room in Fort Kijkduin!
Beweeg je net als in een echte escape room door de gangen van Fort Kijkduin, maar dan online vanuit je woonkamer.

Uitverkocht

Speel de online escape room Fort Kijkduin

Beweeg je net als in een echte escape room door de gangen van Fort Kijkduin, maar dan online vanuit je woonkamer. Door middel van unieke 360 graden fotografie ontdek je het Fort als nooit tevoren. Kijk, lees en luister goed en help ons de directeur te bevrijden!

  • 1 tot 4 spelers & kids vanaf 8 jaar kunnen meespelen
  • Speel op computer of laptop
  • Leer op unieke wijze een stukje geschiedenis

Wil je deze online escape room op meerdere locaties spelen?

Stuur de bevestigingsmail door naar de andere spelers. Zet zelf een videoverbinding op. Druk dan allemaal op de knop start het spel. Overleg met elkaar via de videoverbinding en speel op die manier samen. In het spel zie je elkaar niet.

Loop rond, zoek, verbind en los op

Loop rond in Fort Kijkduin via een 3D-tour. Onderzoek alles wat je tegenkomt. Zoek naar verbanden en verbind zaken met elkaar. Loop je vast? Dan is het mogelijk om hints te bekijken. Zo is het voor iedereen mogelijk om deze online escape room op te lossen!

1,5 tot 2 uur speeltijd
Bevrijd Fort Kijkduin neemt ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. Perfect voor een avondje vermaak thuis met het gezin of met vrienden. Plan dus voldoende tijd in en help mee de directeur te bevrijden in deze online escape room

1 tot 4 spelers
De spel is geschikt voor 1 tot 4 spelers. Speel het met je gezin of vrienden. Gezamenlijk thuis of zet een videoverbinding op en speel op afstand. Ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen meespelen. Wil je met

Leer op unieke wijze een stukje geschiedenis

Na aankoop van de kortingscode ontvang jij direct na betaling een bevestigingsmail met hierin een unieke code. Deze unieke code kun je direct invullen op de website van onze partner. Daar verzilver je de korting en betaal je het restbedrag.

Deze deal is te verzilveren tot en met 31 december 2022.

Nog geen reviews geplaatst