21% korting

Uitverkocht

(1 beoordeling) 44 verkocht

Koffiezetapparaat – Perfect II Glas – BEEM

Onze partner: Toolow.nl

119,30

-21%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Met de Beem Fresh Aroma-PERFECT II wordt koffie zetten een echte kunst. Met een druk op de knop worden koffiebonen gemaald en zet je verse aromatische koffie.

Uitverkocht

Koffiezetapparaat – Perfect II Glas – BEEM

Met de Beem Fresh Aroma-PERFECT II wordt koffie zetten een echte kunst. Met een druk op de knop worden koffiebonen gemaald en zet je verse aromatische koffie. De geïntegreerde precisie- kegel koffiemolen maalt de koffie altijd vers en geeft je de keus om koffiebonen grof, medium of fijn te malen. Bovendien heb je dankzij de meegeleverde permanente filter geen papierenfilters meer nodig. Wel zo milieuvriendelijk! Mocht je liever wel gebruik maken van papieren filters, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Dankzij de geïntegreerde 24-uurs timer start het koffiezetapparaat op elk gewenst moment met de bereiding. Zo lokt de geur van vers gezette koffie je bijvoorbeeld ‘s ochtends uit je bed. De koffie blijft dankzij de geïntegreerde warmhoudplaat tot ongeveer 40 minuten lekker warm. Zo kun je op je gemak genieten van warme koffie, zelfs bij het tweede kopje. Uit een volle pot schenk je tot 10 kopjes koffie De koffiebonen bak met vershouddeksel kan gevuld worden met maximaal 180g bonen.

Voordelen van het Koffiezetapparaat

  • De geïntegreerde koffiemolen maalt koffiebonen grof, medium of fijn
  • Losse filterkoffie ook mogelijk, een permanente filter en koffieschep zijn meegeleverd (papieren filters kunnen ook gebruikt worden)
  • Het bonenreservoir met vershouddeksel is voldoende voor 180 g verse koffiebonen.
  • Het waterreservoir zit vast. Giet de hoeveelheid water die nodig is voor het aantal kopjes dat je wilt (maximaal 10 kopjes) in het waterreservoir
  • Slimme details: koffiegenot zonder wachttijd dankzij de 24-uurs timer start de machine automatisch op het gewenste tijdstip.
  • Koffie blijft lekker warm; de warmhoudplaat blijft na elke bereiding ca. 40 minuten ingeschakeld
  • RVS koffiepot heeft een inhoud van 1.25 L; goed voor wel 10 kopjes koffie

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl