53% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 27 verkocht

Koffiezetapparaat – Fresh Aroma Pure Glas – BEEM

Onze partner: Toolow.nl

42,95

-53%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Wil je graag gemakkelijk koffie zetten zonder gedoe of veel poespas? Dan is de de BEEM Fresh Aroma Pure filterkoffiemachine het apparaat dat je zoekt!

Uitverkocht

Koffiezetapparaat – Fresh Aroma Pure Glas – BEEM

Eenvoudig genieten
Wil je graag gemakkelijk koffie zetten zonder gedoe of veel poespas? Dan is de de BEEM Fresh Aroma Pure filterkoffiemachine het apparaat dat je zoekt! Het eenvoudige koffieapparaat maakt het mogelijk om in alle rust of met vrienden koffie te drinken. Zo kun je genieten van de belangrijke dingen in het leven!

Koffie met één druk op de knop
Het koffieapparaat heeft een eenvoudige en dus ongecompliceerde bediening via slechts één knop. Maar die eenvoud doet niet af aan de verschillende moderne comfortfuncties zoals een druppelstop en externe waterniveau-indicator. Hiermee is deze filterkoffiemachine ideaal voor degene die gewoon koffie willen. Bovendien bevat het apparaat een uitneembare filterinzet die schoongemaakt kan worden. hierdoor is het gebruik van papieren filters verleden tijd. Wel zo goed voor het milieu!

Voldoende voor iedereen
Of je nu lekker alleen, samen of met vrienden van een lekker kopje koffie wil genieten. Je hebt met de meegeleverde glazen koffiepot altijd genoeg koffie. De koffiepot heeft een inhoud van 1L, wat staat voor maximaal 8 kopjes koffie. Ideaal voor grotere groepen. Kortom, de BEEM Fresh Aroma Pure – Glass is een compact koffiezetapparaat met een tijdloze en eenvoudige roestvrijstalen elegantie geschikt voor in elke keuken. Zowel thuis als onderweg geniet je van jouw eigen favoriete koffie.

Voordelen van het koffiezetapparaat

  • Compact en eenvoudig koffiezetapparaat met enorm gebruiksgemak: met slechts één druk op de knop zet je koffie
  • Altijd voldoende voor iedereen dankzij de glazen koffiepot van 1 L voor maximaal 8 kopjes
  • Moderne comfortfuncties zoals uitneembare filterinzet, druppelstopfunctie en waterniveau-indicator
  • De rubberen voetjes voorkomen wegglijden op gladde oppervlakken

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst