16% korting
(0 beoordelingen) 67 verkocht

Hand Massager – Powerhands – Gratis verzending – Extra voordelig

Onze partner: Toolow.nl

75,80

-16%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Een ontspannende handmassage kan de perfecte oplossing zijn voor pijn aan handen en vingers. Dankzij de Powerhands Hand Massager geef je jouw handen een effectieve en ontspannende drukpuntmassage.

Aantal

Hand Massager – Powerhands – Gratis verzending – Extra voordelig

Last van pijn aan de handen en vingers?
We gebruiken onze handen eigenlijk de hele dag door, tijdens het werken achter de computer of tijdens het eindeloos scrollen op de smartphone. Hierdoor zijn pijnlijke handen en gevoelloosheid van de vingers een logische ontwikkeling. Een ontspannende handmassage kan de perfecte oplossing zijn voor pijn aan handen en vingers. Dankzij de Powerhands Hand Massager geef je jouw handen een effectieve en ontspannende drukpuntmassage. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw handen en vingers, maar draagt ook bij aan een goede gezondheid.

Masseren verbeterd de doorbloeding en gezondheid
Het Powerhands handmassage apparaat is speciaal ontworpen om de drukpunten in jouw handen te masseren en stimuleren. Hierdoor wordt de doorbloeding verbetert en kunnen eventuele blokkades in het lichaam opgeheven worden. Bovendien helpt een betere doorbloeding tegen kouden handen en mocht dat niet genoeg zijn dan helpt de warmtefunctie om je handen weer lekker warm te krijgen.

Powerhands handmassage apparaat gebruiken
Wanneer je het massageapparaat aanzet zal het automatische programma starten. Deze duurt 15 minuten en heeft het 3e intensiteit niveau. De massage is volledig aan te passen naar wens. Zo kun je kiezen uit 6 programma’s, 6 intensiteitsniveaus, 2 vibratie standen, een warmtefunctie en de tijdsduur van 10, 15 of 20 minuten. Bovendien is het draadloze apparaat oplaadbaar en werkt hij eenmaal volledig opgeladen maar liefst 100 minuten lang. Neem de handmassager overal mee naar toe en geniet elk moment van een ontspannende massage.

Kenmerken
Kleur Wit
Merk Orange Care
Afmeting product (LxBxH) 43x43x20
Afmeting omdoos (LxBxH) 49x49x28

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst