10% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 65 verkocht

Espressomachine – Espresso Perfect – Zwart – BEEM

Onze partner: Toolow.nl

143,95

-10%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Wordt een ware barista thuis en bereidt de lekkerste koffies, nét zoals in je favoriete koffiebar! Nu met extra korting via Toolow.nl

Uitverkocht

Espressomachine – Espresso Perfect – Zwart – BEEM

Eenvoudig koffiezetten
Wordt een ware barista thuis en bereidt de lekkerste koffies, nét zoals in je favoriete koffiebar! Of het nu gaat om aromatische espresso, heerlijke cappuccino of latte macchiato – met de BEEM Espresso Portafilter Machine Perfect II met capsule-inzet kun je al deze koffievarianten nu gemakkelijk en snel bereiden. Deze espressomachine werkt met een krachtige 20 bar, hierdoor zit je bij het gebruik van koffiepoeder, pads en capsules altijd met een perfecte crema.

Espressomachine met slimme details
De espresso machine zit boordevol slimme details. Zo zit er op de bovenkant van de machine een kopjesrek die de koffiekopjes alvast voorverwarmt en beschikt het apparaat van een elektrische temperatuurregeling. Bovendien zorgt het thermoblock-systeem met RVS waterleiding voor een corrosievrije en smaakloze waterstroom. Tot slot zijn de lekbak en het waterreservoir van 1,5L uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken. Zo zet je altijd de lekkerste koffies, ook thuis!

Voordelen van de Espressomachine

  • Bereid de lekkerste espresso’s, cappuccino’s, melkkoffie’s of latte macchiato’s met romig melkschuim
  • De krachtige 20bar pompdruk zorgt voor aromatische koffie & een perfecte crema, ook met gebruik van koffiepads & capsules
  • Met warmhoudplaat om de espressokopjes voor te verwarmen en uitneembare lekbak, waterreservoir van 1,5L
  • Met geïntegreerd stoompijpje voor heerlijk melkschuim of voor het opwarmen van melk

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst