18% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 4 verkocht

Elektrische verwarming | 800W, 1400W of 2000W

Onze partner: eHeater

63,99

-18%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Elektrische verwarming met afstandsbediening om iedere ruimte moeiteloos en snel te verwarmen. Nu met korting op Toolow.nl

Uitverkocht

Elektrische verwarming met afstandsbediening om iedere ruimte moeiteloos en snel te verwarmen. Door middel van de interne temperatuurregelaar kies je tussen 3 verschillende warmtestanden en stel je eenvoudig de gewenste kamertemepratuur in.

De elektrische verwarming is ontworpen met de nieuwste verwarmingstechnologie, wat resulteert in een verlaging van het verbruik en verhoging van het rendement.

Voordelen van deze elektrische verwarming
• Temperatuur regelbaar van 15 tot 35 graden
• Verwarmingsvermogen van 800W, 1400W of 2000W
• Tot 60 graden rotatie afstand
• Drie verschillende warmtestanden
• Ontworpen met nieuwste verwarmingstechnologie
• Buiten en binnen te gebruiken
• Oververhittings- en anti-valbeveiliging
• Timerfunctie (2H, 4H, 6H, 8H, 10H, 12H)

Efficiënt
De elektrische verwarming met afstandsbediening is voorzien van de nieuwste technologie, wat zorgt voor een verlaging van het energieverbruik en verhoging van het rendement. Je kan hiermee gemakkelijk een ruimte van 25 m2 voorzien van warmte.

Sterk ingebouwde temperatuurregelaar
Met een maximaal verwarmingsvermogen van 2000 Watt verwarm je iedere gewenste ruimte gemakkelijk en snel. Kies uit natuurlijke wind (8W), lage warmte (1400W) of hoge warmte (2000W) en stel de gewenste temperatuur in door middel van de ingebouwde temperatuurregelaar.

Zeer veilig
Het extra grote voetstuk in combinatie met de anti-valbeveiliging zorgt voor optimale stabiliteit tijdens gebruik. Daarnaast is de elektrische verwarming gemaakt van vlamvertragend ABS-materiaal en beschikt hij over oververhittingsbeveiliging, zodat je er veilig en verantwoord gebruik van maakt.

Wat wordt meegeleverd bij de bestelling:
1x Heater
1x Stroomvoeding
1x Afstandsbediening
1x Handleiding

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Heb je vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op via onze partner https://eheater.nl/pages/contact

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt jou op de hoogte van de verzending.

Nog geen reviews geplaatst