27% korting
32 verkocht

Terrasheater | 2000W | HARCOSUN Extreme Low Glare

Onze partner: H Trading

249.95

-27%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-4 werkdagen

Meteen na het inschakelen levert deze terrasheater direct een intense warmte die zich ver verspreid over het terras.

Aantal

Terrasheater HARCOSUN Extreme Low Glare

Deze slanke elektrische terrasverwarmer heeft een zeer sterk volledig aluminium profiel met een flinke laag poedercoating gekregen. Hierdoor kan hij tegen een stootje en is daarmee ook zeer geschikt voor het horeca terras. Dankzij de laatste Extreme Low Glare techniek word zo goed als geen licht uitgestraald. Dit word bereikt met de zeer krachtige high performance lamp. Meteen na het inschakelen levert deze terrasheater direct een intense warmte die zich ver verspreid over het terras. Na een korte opwarmtijd van minder dan 1 minuut heb je een heerlijk warm terras met gegarandeerd het minste licht.

Performance van de Harcosun Extreme Low Glare

Techniek staat niet stil! Het vermogen van de Performance korte golf lamp is 2000W, in bedrijf is het gemeten opgenomen vermogen bij 230V 1800W. Uit te leggen als besparing of als hoger rendement wat ook belangrijk is in deze tijd van stijgende energiekosten. Met deze conclusie is een model met 1500W lamp overbodig geworden. Er kunnen immers 2 toestellen op 1 vrije stroomgroep type C – D aangesloten worden. Door de veel grotere lampoppervlakte is er veel minder fel licht zichtbaar waardoor er nog slechts een gloed van de lamp zichtbaar is in een zeer aangename lichtkleur. De nog zichtbare gloed is alleen in het toestel te zien. Het resultaat is dus een echt donkere ruimte.  Deze terrasheater heeft een uitgekiende vorm hoogglans rvs spiegel van hoge kwaliteit. Hierdoor wordt de warmte al op korte afstand breed verspreid en is goed voelbaar tot grote afstand. Wanneerje op korte afstand onder deze terrasverwarmer zit is deze dan ook al goed voelbaar en straalt niet over je heen. De Harcosun High Performance® lamp heeft een levensduur van een respectabele 5000 uur.

Wandsteun

Deze terrasverwarmer kan met de meegeleverde wandsteun eenvoudig op de muur of houten wand worden gemonteerd. De minimaal te houden veilige afstand tussen bovenzijde toestel en onderzijde plafond is 16cm, bij een polycarbonaat dak adviseren wij minimaal 30cm vrij te houden. Ook bij wandmontage is een veilige afstand van minstens 16 cm tussen de bovenzijde van de elektrische terrasheater en het plafond nodig.

* Plafond Montagestift

Als optie kan je een plafond montagestift bestellen. Deze plafondpen geeft de mogelijkheid de elektrische terrasheater ook links / rechts te zwenken. Deze Aluminium plafondmontagestift gebruik je om een terrasverwarmer aan een beton of houten plafond te monteren. Aan een zijde heb je een M8 houtdraad bout welke in het plafond of balk gedraaid wordt. De andere zijde heeft een kort verstelbaar draadeind waar de terrasverwarmer aan gemonteerd wordt.

2 Jaar garantie!

Specificaties van de Terrasheater

  • Isolatieklasse: Regenbestendig (IP65)
  • Lengte aansluitsnoer: 1.8 mtr (Type H07RN-F incl. EU stekker rand+ pen aarde)
  • Leverbare Kleur: Wit / Zwart
  • Vermogen klasse: 2000W, opgenomen vermogen 8A – 1800W
  • Type infraroodlamp: Korte golf Extreme low glare
  • Garantieperiode: 2 jaar
  • Bereik; 10M² (open terras) tot max. 16M² (windvrij terras)
  • Afmetingen: L 485 x H 120 x D 80 mm
  • Gewicht 2 kg
  • Leveringsomvang: Wandmontage beugel, Nederlandse handleiding

Levertijd: Binnen +/- 4 werkdagen

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt jou op de hoogte van de verzending.

Nog geen reviews geplaatst