18% korting
(0 beoordelingen) 65 verkocht

Cubii JR1 – Beentrainer – Paars

Onze partner: Toolow.nl

197,25

-18%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Word fit terwijl je zit! Met deze compacte elliptische trainer blijf je in beweging en werk je aan een gezondere versie van jezelf. Met handig LCD-display om de voortgang bij te houden.

Aantal

Elliptische trainer voor iedereen

De Cubii JR is een compacte zittende elliptische trainer die je helpt om gezondere gewoontes op te bouwen en je te helpen op weg naar een gezondere jij. Tegenwoordig is het leven erg druk, waardoor dagelijks voldoende bewegen er bij in kan schieten. Gelukkig kun je met Cubii JR altijd en overal lekker bewegen zonder dat het extra tijd of moeite kost. Gebruik de beentrainer om fit te worden terwijl je zit, meer stappen in je dag te zetten, calorieën te verbranden en meer energie te krijgen. Dankzij het fluisterstille ontwerp kan het apparaat gemakkelijk gebruikt worden tijdens je dagelijkse routines. Trap lekker door terwijl je achter je bureau zit, leest of tv kijkt. Omdat het een trainer is met een lage impact voor je gewrichten kan het apparaat zelfs gebruikt worden voor revalidatie en door kinderen.

LDC-display houdt voortgang bij

De Cubii JR1 heeft een gemakkelijk af te lezen LCD-monitor die je voortgang weergeeft, zodat je deze gemakkelijk kunt volgen. Houd je verbrande calorieën, afgelegde afstand, rotaties per minuut en actieve tijd bij.

Ergonomische beentrainer

De beentrainer is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het zitten. Dankzij het slanke en compacte ontwerp past de trainer voor je favoriete stoel of bank. Ook blijven je knieën lager dan bij een compacte fietstrainer, waardoor is het apparaat zeer geschikt om onder bijna elke tafel of bureau gebruikt te worden. Bovendien is de beentrainer compact, draagbaar en het frame heeft een ingebouwde handgreep. Hierdoor kun je de trainer eenvoudig overal mee naar toe nemen. De beentrainer bevat een set wielstoppers om te voorkomen dat je bureaustoel gaat rollen terwijl je trapt.

Voordelen van de Cubii JR1 – Beentrainer 

  • Compacte zittende elliptische trainer waarmee je fit worden terwijl je zit
  • Met handige LCD-monitor die de getrapte afstand, verbrande calorieën, actieve minuten en rotaties per minuut in realtime weergeeft
  • Fluisterstille constructie, perfect voor fitness of fysieke revalidatie thuis en op kantoor
  • Kies uit 8 weerstandsniveaus om het juiste intensiteitsniveau voor jou te vinden
  • Verbrand tot 150 calorieën per uur terwijl je trapt, zit en je favoriete boek leest, een oude vriend belt, werkt of traint
  • Train je buikspieren, bovenbenen, bilspieren, hamstrings en kuitspieren
  • Haal het meeste uit de beentrainer door je te abonneren op Cubii Studio+ en het 7 dagen gratis te proberen (alleen in het Engels)
  • Handige wielstoppers zijn inbegrepen

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst