27% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 35 verkocht

Zwevende wandplank – Hangende Boekenplank – 60 x 20 x 3,8 cm – iBella Living

Onze partner: Toolow.nl

29,30

-27%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Deze zwevende wandplank van iBella Living zijn zowel praktisch als stijlvol. Met extra hoge korting en gratis verzending.

Uitverkocht

Zwevende wandplank – Hangende Boekenplank – 60 x 20 x 3,8 cm – iBella Living

Deze zwevende wandplank van iBella Living zijn zowel praktisch als stijlvol. De wandplank is ideaal voor het plaatsen van voorwerpen zoals fotolijstjes, boeken, plantenpotjes, beeldjes en kaarshouders. Ook is deze zwevende wandplank uitermate geschikt voor in de keuken voor het plaatsen van potjes, schaaltjes, bekers en nog veel meer. De plank is bestand tegen water en vocht en kan gemakkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek.

De wandplank is 60 centimeter breed en 20 centimeter diep. De dikte van de plank is 3.8 cm en de maximale belastbaarheid is 10 kg. Met een zeer praktisch montagesysteem duurt het slechts enkele minuten om het geheel te bevestigen. Het zwarte metalen frame schroeft u gemakkelijkst vast op te muur waarna u de wandplank over de buisjes plaatst waardoor het zwarte frame niet meer te zien is. Vervolgens bevestigd u de wandplank aan het frame door middel van twee schroeven. Bij de levering zitten duidelijke instructies en alle onderdelen zijn genummerd om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Specificaties:

  • Merk: iBella Living
  • Materiaal: MDF
  • Kleur: Bruin
  • Afmetingen: 60 x 20 x 3,8 cm (B x L x H)
  • Max. belastbaarheid: 10 kg
  • Inclusief bevestigingsset

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst