20% korting
(0 beoordelingen) 48 verkocht

Zendium Kids Tandpasta 0-5 Jaar – 24 stuks

Onze partner: Toolow.nl

41,90

-20%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Introduceer jouw kleintje in de wereld van mondverzorging met Zendium Kids 0-5 jaar tandpasta!

Aantal

Zendium Kids Tandpasta 0-5 Jaar – 24 stuks

Introduceer jouw kleintje in de wereld van mondverzorging met Zendium Kids 0-5 jaar tandpasta! Onze speciale formule is ontworpen om het melkgebit van je kind te beschermen terwijl het de natuurlijke weerstand van hun mond versterkt.

Wat maakt Zendium Kids 0-5 jaar zo bijzonder? Allereerst bevat het ons wetenschappelijk bewezen Zendium Enzyme System. Deze krachtige mix van enzymen bootst de natuurlijke afweer van de mond na, waardoor bacteriën en tandplak geen kans krijgen. Zo leggen we de basis voor een gezond gebit, zelfs op jonge leeftijd.

Onze tandpasta is niet alleen effectief, maar ook mild en zacht van smaak, perfect voor de gevoelige mondjes van kleintjes. Bovendien hebben we het fluoridegehalte aangepast aan de leeftijd, zodat het veilig is voor kinderen van 0-5 jaar.

Kies voor Zendium Kids 0-5 jaar tandpasta en geef je kind een gezonde glimlach voor het leven.

specificaties van Zendium Kids 0-5 jaar tandpasta:

Zendium Enzyme System: Een wetenschappelijk bewezen mix van enzymen die de natuurlijke afweer van de mond nabootsen, waardoor bacteriën en tandplak worden bestreden.
Aangepast fluoridegehalte: Speciaal afgestemd op kinderen van 0-5 jaar voor veilig gebruik en effectieve bescherming van het melkgebit.
Milde en zachte smaak: Ontworpen om vriendelijk te zijn voor de gevoelige mondjes van jonge kinderen, waardoor tandenpoetsen een plezierige ervaring wordt.
Leeftijdsgroep: Geschikt voor kinderen van 0-5 jaar.
Aantal: 24 stuks

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst