17% korting
(0 beoordelingen) 28 verkocht

Wandkapstok 30 haken – 96cm – Inclusief bevestigingsmateriaal

Onze partner: Toolow.nl

49,95

-17%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Ontdek de moderne Wandkapstok met een strak, stevig en praktisch ontwerp. Met een breedte van 96 cm en maar liefst 10 haken, biedt deze kapstok een slimme oplossing voor het ophangen van jassen.

Aantal

Wandkapstok 30 haken – 96cm – Inclusief bevestigingsmateriaal

Ontdek de moderne Wandkapstok met een strak, stevig en praktisch ontwerp. Met een breedte van 96 cm en maar liefst 10 haken, biedt deze kapstok een slimme oplossing voor het ophangen van jassen. De veelzijdige haken kunnen zowel aan de boven- als onderkant worden gebruikt, waardoor zelfs op een beperkte ruimte veel jassen kunnen worden opgehangen.

Kenmerken

Design wandkapstok
Haken aan boven- en onderkant
Wandmontage inclusief bevestigingsmateriaal
Aantal haken: 10

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst