22% korting

Uitverkocht

(1 beoordeling) 52 verkocht

Voetenveger – Boot Cleaner – Schoenenborstel – Laag Model – 3 Borstels – RelaxPets

Onze partner: Toolow.nl

38,99

-22%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Met de voetenveger van Relaxpets maak je makkelijk jouw schoenen of (rij)laarzen schoon. Dit handige lage model heeft 3 borstels en borstelt rommel en viezigheid gemakkelijk van jouw schoenen of laarzen af. Extra voordelig en inclusief verzendkosten.

Uitverkocht

Handige schoenveger met 3 borstels, laag model schoenenborstel

Met de voetenveger van Relaxpets maak je makkelijk jouw schoenen of (rij)laarzen schoon. Dit handige lage model heeft 3 borstels en borstelt rommel en viezigheid gemakkelijk van jouw schoenen of laarzen af. Maak het  schoonmaken van vieze schoenen of (rij)laarzen een fluitje van een cent met de handige voetveger van Relaxpets.

Deze voetveger is perfect geschikt om jouw schoenen en laarzen gemakkelijk schoon te borstelen na een middel in de bak, op het veld of na een lange wandeling in de natuur.

Informatie over de voetenveger met 3 borstels van Relaxpets

  • Formaat: 30 x 28 x 14 cm
  • Type: Laag type
  • Merk: Relaxpets
  • Aantal borstels: 3

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl