NAN% korting

Uitverkocht

9 verkocht

Kymco Midi XLS – Gratis verzending – Hoge korting

Onze partner: hulpmiddelen

-NAN%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-7 werkdagen

De Kymco Midi XLS is een geruisloze scootmobiel met het hoogst mogelijke comfort. Met een volle accu rijdt u tot 40 kilometer met een topsnelheid 12,8 km/h. De scootmobiel is namelijk niet alleen geschikt voor mensen met een gemiddelde lengte, maar dankzij de extra beenruimte is deze ook geschikt voor langere mensen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

De Kymco Midi XLS is een elektrisch scootmobiel die van alle markten thuis is. Hij heeft 4 wielen waardoor hij lekker stabiel is. Ieder wiel is onafhankelijk geveerd waardoor hij tevens lekker comfortabel veert. Het instrumentenpaneel is bijzonder overzichtelijk gehouden zodat iedereen het begrijp. En met een maximumsnelheid van 12,8 km per uur en een bereik van 40 kilometer kun je er lekker vlot op uittrekken!

Een zeer ruim zittende 4 wiel scootmobiel Kymco Midi XLS met luxe stoel
De Kymco Midi XLS heeft een luxe stoel waar je lekker lang op kunt zitten, en hij is zelfs uitgerust met een gordel. De stoel heeft veel verschillende mogelijkheden als het om verstellen gaat, en is standaard uitgerust met verstelbare armleuningen en een verstelbare hoofdsteun.

De stoel kan eenvoudig naar voor of naar achter, omhoog of omlaag, de rugleuning is goed verstelbaar, en de stoel kan bovendien ook naar de zijkant draaien. Dat maakt het instappen voor mensen met knie, heup, of gewrichtsproblemen nog makkelijker.

Tevens kan de stuurkolom in een handomdraai worden versteld zodat je ook het stuur naar je toe kunt halen. Ondanks dat het een zeer compacte vierwiel scootmobiel is, kun je lekker comfortabel zitten, en is er ook veel beenruimte, zelfs voor lange mensen! Het voetplateau is lekker groot, vlak, en voorzien van extra grip.

Comfortabele wegligging door de uitstekende vering
De wegligging is zeer comfortabel te noemen. Ieder wiel is onafhankelijk geveerd en voorzien van zijn eigen instelbare schokbreker. Mocht het veergedrag te hard of te zacht aanvoelen, dan kan dit per schokbreker worden aangepast.

Sturen en gas geven gaat erg makkelijk
Het stuur is slim ontworpen en heeft een ergonomische vorm. Deze kun je met 2 handen vasthouden, maar ook met 1. Daarnaast kun je ook de vierwieler met een hand bedienen. Zowel links als rechts zit er een gashendel waarmee je de scootmobiel vooruit of achteruit kunt laten gaan.

Het dashboard; krachtig door zijn eenvoud
Het dashboard (instrumentenpaneel) is juist eenvoudig gehouden, en daar ligt zijn kracht. Bij de Kymco Midi XLS is dit juist eenvoudig en overzichtelijk gehouden.

Op het instrumentenpaneel welke in het midden op het stuur zit, is een batterij meter aanwezig waarop je duidelijk kunt aflezen hoeveel energie er nog in de accu zit. Er is een schakelaar voor de richtingaanwijzers die je naar links of naar rechts kunt doen. Er zijn 3 ronde knoppen waarmee je kunt toeteren, de alarmlichten kunt aanzetten, of de verlichting kunt inschakelen. Deze ronde knoppen hebben ieder hun eigen kleur zodat dit makkelijk te verkennen is. En tot slot is er een ronde draaiknop waarmee je de maximumsnelheid kunt instellen. Dit noemen we de snelheidsbegrenzer.

Met de snelheidsbegrenzer kun je de Kymco scootmobiel met 4 wielen langzamer laten rijden. Je kunt hem naar het schildpad symbool draaien zodat hij stapvoets gaat rijden. Dit is ideaal wanneer je het heerlijk rustig aan wilt doen, bijvoorbeeld in een winkel. Je kunt dan de gashendel volledig inknijpen zonder dat je te snel gaat. Wil je iets sneller, dan draai je de knop iets meer richting het symbool van de haas.

LED verlichting voor een beter zicht
De Kymco Midi XLS is tevens uitgerust met LED verlichting. LED verbruikt minder energie, gaat langer mee dan gloeilampen, en maakt je zowel overdag als ‘s avonds beter zichtbaar in het verkeer. En bovendien is het eigen zicht ook een stuk beter in het donker.

Bereik van 40 kilometer op de accu
Met de Kymco Midi XLS kun je ongeveer 40 kilometer rijden wanneer de accu helemaal is opgeladen. Daarmee kun je dus met een gerust hart de hele dag de deur uit en genieten van de omgeving, de buitenlucht, of een winkelgebied. Met 12,8 kilometer per uur kun je naar de plaats van bestemming rijden, en met de snelheidsregeling kun je de maximumsnelheid die op dat moment wenselijk is het rijgedrag eenvoudig aanpassen.

De oplaad aansluiting zit op een heel praktische plek, onder het stuur. De stekker van de oplader kun je hier direct inpluggen. De andere stekker aan de oplader steek je vervolgens in het stopcontact.

Garanties:
Op de scootmobiel ontvang je 12 maanden fabrieksgarantie en tot 6 maanden garantie op de accu van deze scootmobiel.

Op zoek naar een andere scootmobiel? Klik hier.

Specificaties Kymco Midi XLS

Actieradius: Max. 40 km
Banden maat: 255 mm
Draaicirkel: 1560 mm
Max. gebruikersgewicht: 160 kg
Max. Helling: 10 graden
Stoelhoogte verstelbaar: 450 tot 510 mm
Gewicht: 102 kg
Vering achter: Ja
Banden: Lucht
Cockpit: Accumeter, Alarmlicht, Claxon, Knipperlicht, Snelheid, Verlichting
Kleur: Grijs, Zwart
Max. accucapaciteit 50 Ah
Spiegels: Aanwezig
Stuurkolom verstelbaar: Ja
Afmeting: 1250 x 590 x 1040 mm
Vering voor: Ja

Garanties:
Op de scootmobiel ontvang je 12 maanden fabrieksgarantie en tot 6 maanden garantie op de accu van deze scootmobiel.

Levertijd: Binnen +/- 7 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

Nog geen reviews geplaatst