35% korting
85 verkocht

Schoonloopmat 40×70 cm – 1 of 2 stuks – Extra korting – Gratis verzending – OP=OP

Onze partner: Toolow.nl

18.30

-35%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Schoonloopmat 40×70 cm. Kies voor de 1 of 2 stuks. Extra hoge korting en gratis verzending.

Aantal

Schoonloopmat 40×70 cm – 1 of 2 stuks – Extra korting – Gratis verzending – OP=OP

Het valt niet mee om je huis schoon te houden, zeker niet als je kinderen of huisdieren hebt. We wandelen regelmatig door de regen en de modder en nemen alle troep dan mee naar binnen. Deze viezigheid laat je natuurlijk liever buiten! Stop met het eindeloos boenen van je vloer! Door deze Droogloopmat hoeft dit namelijk niet meer. Wanneer je op de droogloopmat stapt zijn je schoenen direct schoon waardoor je het niet meeneemt in huis. Je kunt de mat natuurlijk ook in de badkamer leggen om te voorkomen dat het een waterballet wordt.

Door de hoge vezeldichtheid heeft de mat een zeer hoog absorptievermogen. Doordat de onderzijde van rubber is lekt het geabsorbeerde vuil niet door op de vloer. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de mat goed op zijn plek blijft liggen. De mat moet de eerste keer in de koude wasmachine worden gewassen voordat deze werkt naar behoren. Wanneer de mat vol vuil en vocht zicht kan hij gemakkelijk gewassen worden in de koude handwas! Deze mat is 40×70 cm groot.

 

Kenmerken

  • Dikte: 5 mm
  • Afmetingen: 70 x 40 cm
  • Materiaal: 75% Cellulose / 25% PES
  • Gewicht: 2640 gr/m2

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst