13% korting
(0 beoordelingen) 47 verkocht

Root Slayer – Tuinschep massieve versie – Gratis verzending – Extra hoge korting

Onze partner: Toolow.nl

54,80

-13%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Deze tuinschop is het kleine broertje van Root Slayer, maar net zo sterk. Dankzij het trapezevorm blad, voorzien van vlijmscherpe mes tanden, wordt tuinieren weer gemakkelijk!

Aantal

Root Slayer – Tuinschep massieve versie

Root Slayer breidt het assortiment uit en presenteert deze speciale massieve versie. Deze tuinschep combineert alle functies van zijn grote broer, maar heeft een kleinere kop waardoor precisie werk in bloembedden en kleine ruimtes mogelijk is.

De Root Slayer is een tuinschep die voorzien is van een speciaal gevormd blad. De schep heeft namelijk een trapeze vorm en heeft aan beide zijden ultrascherpe tanden. Hiermee heb je extra kracht om de schop diep in de aarde te duwen. Zelfs als de grond droog en hard is. Bovendien is de schep multifunctioneel inzetbaar en kan je moeiteloos planten en bomen ontwortelen, zagen, verplaatsen en opnieuw planten.

De spade is gemaakt van stevig koolstofstaal en is zeer slijtvast, ideaal voor veel gebruik. Ondanks het staal blijft de schep lichtgewicht en is hij gemakkelijk te hanteren dankzij de 360​​° handgreep. Tuinieren wordt een waar genoegen.

Specificaties van de Root Slayer – Tuinschep massieve versie

  • Speciaal gevormd blad met scherpe mes randen voor extra kracht
  • Kleinere kop is ideaal voor precisiewerk
  • Multifunctioneel: graven, zagen, ontwortelen, verplaatsen en planten
  • 360​​° handgreep voor extra grip en makkelijk gebruik
  • Totale lengte 110 cm, waarvan het blad 22 cm lang is

 

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst