23% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 0 verkocht

Kunstboom met sneeuw – Gracious frosted pine – 150cm hoog – groen met witte fonkelend glitter – extra goedkoop

Onze partner: Toolow.nl

69,50

-23%
Gratis verzending

NIEUW: Mooie frosted pine kunstboom van 150cm hoog. Een kleine maar sfeervolle kerstboom met sneeuw effect. Extra voordelig en inclusief verzendkosten. Wees snel want OP=OP!

Uitverkocht

Mooie kunstkerstboom met sneeuw op de takken

Kies voor een sfeervolle kunstboom met het effect van besneeuwde takken. De Gracious Frosted Pine kunstboom van 150cm hoog heeft 416 takpunten en een hoogte van 150cm, de boom is kwalitatief en een mooi model kunstboom. De takeinden zijn voorzien van wit fonkelende glitter waardoor het een indruk geeft van bevroren dauw dat op de takken ligt.

De onderkant van deze kunstboom is 78 cm breed waardoor de boom een mooie verhouding heeft. De standaard wordt natuurlijk meegeleverd. Je kunt de kerstboom direct opzetten en optuigen! De Gracious forsted pine boom onderscheid zich door het hoge aantal takken, dit maakt het een mooie volle boom. De kunstkerstboom is heel eenvoudig op te zetten met een paraplu-systeem, de takken moet je enkel nog naar beneden vouwen en je zet de boom in een handomdraai op. Ook het opbergen gaat weer gemakkelijk zodat je na de feestdagen de boom snel weer op zolder of in de berging kunt plaatsen.

Hoe zet je deze kunstboom gemakkelijk op:

Deze boom heeft een scharnierende constructie met 3 metalen stamdelen en hieraan verbonden zijtakken. Zodra de boom neergezet wordt, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de kunstboom.

Producteigenschappen:

  • Aantal takken: Deze kunstkerstboom heeft 416 takpunten
  • Kleur: Donkergroen met witte uiteinden
  • Eenvoudig op te bergen voor het volgende jaar.
  • Al onze bomen voldoen aan de strenge Europese regelgeving ten aanzien van brandveiligheid, vlamvertraging en EN-71-2
  • We adviseren een lichtketting van 10 meter voor deze boom.
  • Niet onbelangrijk: Deze bomen zijn zeer compact opgeborgen in de doos, waardoor hij niet veel plek in neemt, maar 78x25x25cm

Wat zit er in de verpakking van de kunstboom

Deze kerstboom wordt geleverd inclusief een stevige (opberg)doos en metalen kunstkerstboomvoet (met 4 poten voor een goede balans).

Nog geen reviews geplaatst