44% korting
(0 beoordelingen) 38 verkocht

Eenhoorn krabpaal voor katten – huisdieren – Uniek model krabpaal van 85cm hoog – Relaxpets

Onze partner: Toolow.nl

39,40

-44%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Unieke krabpaal voor katten is een echte eye-catcher en is extra voordelig! De eenhoorn krabpaal is uniek in het ontwerp en heeft een leuke uitstraling. De krabpaal is 85cm hoog en is een speciaal speeltje voor jouw kat. Een heerlijke relaxplek voor jouw huisdier. De eenhoorn krabpaal van Relaxpets is laag geprijsd en inclusief verzendkosten.

Aantal

Unieke eenhoorn krabpaal voor katten met een hoogte van 85cm hoog

Op zoek naar een nieuwe krabpaal voor jouw kat? Deze unieke krabpaal voor katten is een echte eye-catcher en is extra voordelig! De eenhoorn krabpaal is uniek in het ontwerp en heeft een leuke uitstraling. De krabpaal is 85cm hoog en is een speciaal speeltje voor jouw kat. Een heerlijke relaxplek voor jouw huisdier.

De eenhoorn krabpaal van Relaxpets is laag geprijsd en inclusief verzendkosten.

De unieke eenhoornvorm van deze krabpaal maakt het een leuk element voor in de woonkamer, een échte troon voor jouw kat. Niet alleen als speelgoed voor huiskatten maar ook een speelgenoot! Biedt jouw kat een leuke, ontspanne en aangename omgeving om te spelen, relaxen en natuurlijk te krabben. De eenhoorn krabpaal ziet er leuk uit maar is ook gemaakt van sterk draagmateriaal en heeft een veilig ontwerp voor jouw huiskat. De kattentoren is erg stevig maar lichter dan een traditioneel metalen klimframe. Deze krabpaal heeft geen scherpe randen of hoeken. Ideaal voor jouw kat.

De kattentunnel is bedekt met zacht pluche, heerlijk zacht en glad, zo kunnen jouw katten veilig spelen op deze eenhoorn krabpaal. De steunkolom is gewikkeld in hoogwaardig sisal zodat je kat goed kan krabben aan de krabpaal en jouw meubels en deuren met rust kan laten. Een uniek ontwerp, geschikt als speeltoestel, rustplek en krabpaal.

Specificaties van de eenhoorn kattenkrabpaal:

  • Hoogte: 85cm
  • Breed: 40cm
  • Diepte: 30cm
  • Kleur: Roze

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst