NAN% korting

Uitverkocht

15 verkocht

Premium Kerstboom Excellent Trees® Kalmar | 150cm, 180cm of 210 cm | Luxe

Onze partner: Excellent Trees®

-NAN%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

INCLUSIEF GRATIS OPBERGTAS De Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom 150cm, 180cm of 210 cm heeft harde en zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is verkrijgbaar in 3 maten en heeft een mooie uitval.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

De Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom, zowel verkrijgbaar in 150cm 180cm en 210 cm heeft een mooie uitstraling door zijn klassieke vorm. Hij krijgt door de combinatie van harde en zachte dennennaalden een vol en natuurlijk karakter. Het unieke aan deze kerstboom zijn de lichtgroene uitlopen aan het einde van de takken. Deze lichtgroene uiteinde van de takken geeft de boom een extra natuurlijk effect. Het lijkt alsof de kerstboom net uit het bos is gehaald. De boom is te koop in de hoogtes 150cm, 180cm en 210cm hoog en heeft een mooie uitval van de takken. De kunstkerstboom wordt met het eenvoudige paraplusysteem binnen enkele minuten opgezet. De boom is mooi vol en geeft direct een kerstsfeer in huis. Hij heeft nog voldoende ruimte over voor verlichting en versiering om de kerstboom volledig te decoreren.

Tijdelijk met gratis opbergtas!

Formaat: 120x33x48cm ter waarde van €24,95

De Kalmar kunstkerstboom is ook verkrijgbaar mét LED, klik hier!

Luxe kerstboom van Excellent Trees ®

De zijtakken zijn afgewerkt met een rond uiteinde en met een bruine nerf zodat het een natuurlijke uitstraling heeft. De boom heeft een luxe metalen voet die door middel van 1 schroef vast te zetten is. Hij is tevens voorzien van antislip rubberen noppen zodat de boom stevig en goed in balans staat.

De kunstkerstboom heeft een paraplu constructie waardoor hij gemakkelijk in gebruik is. De 3 verschillende onderdelen moeten enkel op elkaar gezet worden en de takken dienen nog uitgevouwen te worden zodat de kunstkerstboom de perfecte look krijgt.

 

Eigenschappen Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom 

 • Inhoud: 1 kunstkerstboom met metalen voet
 • Kleur: groen
 • Inclusief verlichting: nee
 • Inclusief sneeuw: nee
 • Inclusief versiering: nee
 • Materiaal: PVC/PEKalmar 180cm
  Hoogte: 150 cm
  Maximale breedte: Ø 114 cmKalmar 180cm
  Hoogte: 180 cm
  Maximale breedte: Ø 124 cmKalmar 210cm
  Hoogte: 210 cm
  Maximale breedte: Ø 137 cm

Wat zit er in de verpakking van de kunstboom

Deze kunstkerstboom met veel mooie takken wordt geleverd in een doos met metalen kunstkerstboomvoet (met 4 poten voor een goede balans). De kerstboom wordt geleverd in een stevige doos met handvat zodat hij na de feestdagen gemakkelijk op te bergen is.

Advies

Kunstkerstbomen bestaan meestal uit 2 of 3 delen, dit is afhankelijk van de hoogte van de kerstboom. Om de kerstboom een zo natuurlijk mogelijke look te geven begint u met de takken van het onderste deel uit te vouwen. Begin altijd vanuit de stam naar buiten te werken, vouw hierbij takje voor takje uit. Probeer de onderkant van de takken zo plat mogelijk te laten. Een echte boom heeft namelijk ook platte takken. De onderste takken kunt u naar beneden buigen zodat de standaard minder zichtbaar blijft. Vouw op deze manier alle takken van onder naar boven in het juiste model zodat er geen open ruimtes meer zichtbaar zijn. Hoe meer takken de kerstboom heeft des te voller deze wordt.

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Garantie op de kunstkerstboom
Bij de Excellent Trees® Kalmar kunstkerstboom 150cm, 180cm en 210cm zit 2 jaar garantie en kun je jarenlang genieten van deze prachtige boom die als ware eyecatcher geen enkel jaar mag ontbreken tijdens de feestdagen.

Heb je nog vragen over het product of over de levering? Neem dan contact op met Excellent Trees®

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving over de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt jou op de hoogte van de verzending.

Nog geen reviews geplaatst