57% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 73 verkocht

Industriële Trolley Met Planken – Extra korting – iBella Living

Onze partner: Toolow.nl

61,20

-57%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Deze mobiele bijzettafel van iBella Living kan op meerdere manieren worden gebruikt. Met extra korting en gratis verzending.

Uitverkocht

Deze mobiele bijzettafel van iBella Living kan op meerdere manieren worden gebruikt. Zo is hij perfect geschikt als bijzettafel in de huiskamer of slaapkamer maar kan hij ook worden gebruikt als serveertafeltje voor in de keuken of eetkamer.

Met de verrijdbare wieltjes en de drie verschillende etages beschikt u over de ideale bijzettafel. Het bovenste tafelblad kan maar liefst 80 kg dragen, de twee onderste elk 40 kg. Een laatste, maar niet onbelangrijk gegeven is de uitstekende afwerking van het meubel en de handige wieltjes. Mocht je de wieltjes niet willen gebruiken, dan kunnen de bijgeleverde dopjes over de wielen heen worden geschoven om de tafel vast te zetten.

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst