40% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 0 verkocht

Elektrische kachel | MOA Smart Glazen Paneelverwarmer met WiFi

Onze partner: Dutcc

89.95

-40%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-5 werkdagen

Met de MOA Heater PN1505G WIFI zit je er altijd warmpjes bij.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Met de MOA Heater PN1505G WIFI zit je er altijd warmpjes bij. Het stijlvolle apparaat is eenvoudig neer te zetten waar jij wat extra warmte kan gebruiken, bijvoorbeeld op een koud en onguur herfstdagje, en het past door het design perfect in een modern interieur. Met een vermogen van 1500 watt is een ruimte tot ongeveer 40 m3 te verwarmen. De heater werkt op elektriciteit en met de timer kan je precies instellen wanneer de heater zichzelf eventueel aan en weer uit moet schakelen. Hij is aan te sluiten op je WIFI-netwerk en bestuurbaar met een app.

De heater heeft een WiFi functionaliteit met app
Een handigheidje van deze heater is dat deze werkt met WiFi. Download de applicatie op de smartphone en deze verandert in een afstandsbediening voor de heater. Open de applicatie en bedien de heater van afstand. Verander de temperatuur, stel een timer in, of een weekly timer. Je kunt via de app het apparaat koppelen aan Alexa of Google Assistant. Lees de handleiding voor installatie van de app.

Bediening via een app
De heater kun je bedienen met een app via je smartphone. Door het apparaat eenvoudig aan je WiFi netwerk thuis te koppelen, kun je de MOA heater van overal aansturen. Schakel de verarming uit als je het huis verlaat en zet deze juist aan als je bijna thuis bent, zodat het lekker aangenaam is als je thuiskomt.

IP24
De MOA Heater PN1505G WIFI is zowel binnen als buiten te gebruiken. Let er alleen wel op dat het apparaat een IP-waarde van IP24 heeft. Dit is de afkorting voor International Protection Rating en hiermee geven fabrikanten onder andere aan of het elektronische product tegen water kan. Een heater met IP24 is plensdicht. Dit betekent dat de verwarmer beschermd is tegen kleine regenspatjes. We raden aan om de heater alleen bij droog weer buiten te gebruiken en onder een afdakje te plaatsen.

Gelijkmatige warmteverspreiding
Of zet de heater binnen neer en geef elke ruimte een aangename temperatuur. Met de thermostaat regel je simpel hoe warm het moet worden. De heater verwarmt de ruimte op een gelijkmatige manier. Hij kan gebruikt worden in een woning, maar net zo gemakkelijk in een werkplaats, bedrijfsruimte, serre, een schuur, een kantine of een overdekte veranda of patio.

LED-display en knoppen
De Heater PN1505G WIFI van het merk MOA heeft een helder en duidelijk LED-display waarop verschillende informatie te zien is, zoals de stand van de thermostaat en of de timer staat ingesteld. Deze instellingen zijn via de duidelijke knoppen onder het schermpje eenvoudig in te stellen. Zet de heater ergens neer, kies de gewenste verwarmstand, stel eventueel de timer in en geniet van een aangenaam verwarmde ruimte.

Belangrijkste kenmerken

  • Elektrische heater met WIFI en App
  • Vermogen: 1500 watt
  • Beveiligingswaarde: IP24 (spatdicht)
  • Regelbare thermostaat: ja
  • Formaat: 80,5 cm x 13,0 cm x 47,0 cm
  • LED-display: ja
  • Timer: ja
  • In Wit of Zwart

Levertijd: Binnen +/- 5 werkdagen

Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt jou op de hoogte van de verzending.

Nog geen reviews geplaatst