19% korting
(0 beoordelingen) 69 verkocht

DermaWand – Huid verzorgingsapparaat – Stralende-huid – Huidverzorging – Anti-Aging – Dermatologie

Onze partner: Toolow.nl

57,25

-19%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Ontdek de DermaWand – jouw thuis-spa voor stralende huid. Met radiofrequentietechnologie en microdermabrasie, krijg een jeugdige gloed zonder de salon.

Aantal

DermaWand – Huid verzorgingsapparaat

DermaWand huidverzorgingsapparaat

Laat je huid er gladder, steviger en stralender uitzien met de DermaWand. Lijntjes, rimpels en oneffenheden zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon door slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van het revolutionaire huidverzorgingsapparaat.

Microdermabrasie apparaat

Met een microdermabrasie apparaat geef je jouw huid een intensieve peeling en worden dode huidcellen verwijderd. Deze huidcellen worden verwijderd doordat de huid vacuüm gezogen wordt. Ook de DermaWand maakt gebruik van deze radiofrequentietechnologie om zo fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen en de losse huid strakker te maken. Het verzorgingsapparaat stimuleert de huid met 100.000 micropulsen per seconde, wat een massage-effect genereerd. Doordat een massage helpt om de bloedomloop te verbeteren, worden nieuw bloed, voedingsstoffen en zuurstof naar het huidoppervlak gedreven. Tegelijkertijd geeft het huidverzorgingssysteem verrijkte zuurstof af wat je huid reinigt en oxideert en tevens helpt om je huid nieuw leven in te blazen.

Een stralende en verzorgde huid

Niet alleen werkt het gezichtsverzorgingsapparaat anti-aging, ook wordt de beschadigde huid herstelt. Je hoeft geen bezoekjes meer te brengen aan een dure salon, want met deze beauty tool kun je een behandeling nu gemakkelijk thuis uitvoeren. In slechts enkele minuten per dag werk je aan een langdurig resultaat: je huid zal stralen als nooit tevoren!

DermaWand Huidverzorgingsapparaat Specificaties:

  • Radiofrequentietechnologie: Stimuleert de huid met micropulsen per seconde voor verjonging.
  • Microdermabrasie Functie: Verwijdert dode huidcellen met vacuümtechnologie voor een intensieve peeling.
  • Massage-effect: Creëert een massage-effect voor verbeterde bloedcirculatie.
  • Oxidatie en Reiniging: Geeft verrijkte zuurstof af voor reiniging en huidvernieuwing.
  • Anti-Aging Effect: Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, maakt de huid strakker.
  • Herstel van Beschadigde Huid: Ondersteunt het herstel van beschadigde huidcellen.
  • Gemakkelijk Thuisgebruik: Elimineert de noodzaak van dure salonbezoeken.

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst