32% korting
(0 beoordelingen) 36 verkocht

Compact Flat Mop PRO – Dweilsysteem – Orange Donkey

Onze partner: Toolow.nl

29,25

-32%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Altijd een schone vloer met dit handige dweilsysteem met een zelfreinigende functie en wringsysteem! Jij dweilt voortaan zonder te bukken en zonder vieze handen.

Aantal

Compact Flat Mop – Dweilsysteem – Orange Donkey

Vloeren worden écht schoon met de Orange Donkey Compact Flat Mop PRO

Het schoonmaken van alle vloeren in huis is niet iedereens favoriete klus in het huishouden. Je moet met je handen en dweildoek in het vieze water en dweilt na een paar keer de vloer ‘schoon’ met het vieze schoonmaakwater. Dat kan beter! Met de Compact Flat Mop PRO van Orange Donkey maak je jouw vloeren glanzend schoon zonder dat je handen vies worden. Dit allemaal dankzij het ingenieuze reinigingssysteem. Gebruik de vloerwisser voor het schoonmaken van bijna elk oppervlak, van de keuken en badkamer tot hardhouten, tegel, laminaat en marmeren vloeroppervlakken.

Dweil met zelfreinigend systeem

Dit mopsysteem bestaat uit een speciale emmer met twee aparte kamers. Een voor het schone water en een voor het vuile water. Dankzij het ingenieuze wring- en zelfreinigende opzetstuk van de emmer is de dweildoek altijd schoon en droog om opnieuw in het schoonmaakwater te doen. Met de ene kant maak je de mop klaar voor het schoonmaken, met de andere kant wring je hem uit waardoor vuil en overtollig water in de emmer achterblijven. Dit elimineert de noodzaak om vuil water aan te raken of een natte dweil uit te wringen, wat zorgt voor een hygiënische en rommelvrije schoonmaakervaring. Bovendien is bukken om de mop uit te wringen niet meer nodig!

Vloerwisser met 360° kop en 100% microvezel doek

De PRO variant is de grotere broer van de Orange Donkey Compact Flat Mop. Eveneens bestaat hij uit een speciale emmer met twee aparte kamers. Een voor het schone water en een voor het vuile water. Echter heeft deze emmer een grotere inhoud, er kan namelijk 11L water in. Nog steeds is de Flat Mop ongelooflijk wendbaar. Hierdoor kom je moeiteloos bij krappe hoekjes, onder meubels en rond obstakels kunt bereiken. De 360 graden draaibare kop zorgt voor maximale flexibiliteit, zodat je gemakkelijk door je huis kunt navigeren. De 100% microvezeldoek van de mop is zeer absorberend en houdt stof, vuil en puin effectief vast. De dweil glijdt soepel over oppervlakken en laat jouw vloeren sprankelend schoon en streeploos achter. De dweilpad is ook wasbaar in de machine, waardoor je hem keer op keer kunt blijven gebruiken.

Gemakkelijk vloeren schoonmaken

Ervaar de toekomst van dweilen met het zelfreinigende dweilsysteem. Vereenvoudig jouw schoonmaakroutine, bespaar tijd en bereik moeiteloos uitzonderlijke resultaten. Zeg vaarwel tegen het gedoe van traditionele dweilmethoden en zeg hallo tegen een schoner, gezonder huis. Met de Orange Donkey Compacte Flat Mop PRO ontdek je een geheel nieuw niveau van schoonmaakgemak!

Compact Flat Mop PRO – Dweilsysteem – Orange Donkey

  • Vloerenwisser voor alle vloeren die nat schoongemaakt kunnen worden
  • Deze dweilset is de grotere variant van de Orange Donkey Compact Flat mop
  • De emmer heeft een inhoud van 11L en is opgedeeld in twee delen en heeft een handige waterafvoer
  • 2 aparte vakken voor het wassen (inhoud 4L)  en drogen (inhoud 7L) van de mop
  • Uitwringen zonder bukken en vieze handen
  • 360° draaibare kop die makkelijk om elke hoek heen gaat
  • Inclusief een 100% microvezel dweildoek
  • Afmeting Compact Flat Mop Pro: 120x33x12.5 cm

 

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst