21% korting
(0 beoordelingen) 16 verkocht

Autostoel Klik & Go – Blij’r – Zwart of Grijs

Onze partner: Toolow.nl

159.95

-21%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Met de Blij’r Klik&Go, is het letterlijk klikken en gaan! De stoel bespaart tijd noch moeite, en we weten allemaal hoe waardevol dat is. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Aantal

Autostoel Klik & Go – Blij’r – Zwart of Grijs

Klikken en gaan!

Met de Blij’r Klik&Go, is het letterlijk klikken en gaan! De stoel bespaart tijd noch moeite, en we weten allemaal hoe waardevol dat is. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. De opvallende kleuren en zachte/luchtige stof geven de stoel een stoere look en moderne feel.

Je klikt de draagbare autostoel makkelijk en snel in het onderstel. Zo hoef je het kindje niet wakker te maken bij het uitstappen of instappen. Middels de ISOfix beveiliging, bevestig je het onderstel in de auto die je vervolgens kunt laten zitten en geen omkijken meer naar hebt. De stoel is voorzien van een comfortabele inlegkussentjes waardoor deze geschikt is voor de allerkleinste! Daarnaast bevat de stoel een zonneklep met luchtige stof.

Dankzij de combinatie van rijkelijk gevulde inlegkussentjes met zachte stof én ultieme ligpositie, is de Blij’r Klik&Go een autostoel om jaloers op te zijn.

Veiligheid

Voor het gemak beschikt de Blij’r Klik&Go over indicatoren die duidelijk aangeven of de stoel op de juiste manier in de auto is geïnstalleerd. Het stoeltje is i-Size (R129) en RDW goedgekeurd.

Specificaties van de Autostoel Klik & Go – Blij’r – Zwart of Grijs

Afmetingen: 64cmx37cmx37cm

Gewicht:

Stoeltje 4,6 kg

Onder systeem 7,1 kg

Gezamenlijk 11,7 kg

 • Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm (R129)
 • RDW goedgekeurd
 • ISOfix installatie
 • Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren
 • Extra zachte en comfortabele bekleding
 • Geïntegreerde zonnekap
 • Duidelijke indicatoren die aangeven of de stoel juist bevestigd is
 • Drie verschillende ligstanden
 • Gemakkelijk in en uit de auto te plaatsen
 • Deze autostoel is geschikt voor kinderen met een lengte van 40cm tot 87cm en een gewicht tot <13kg
 • Uitneembare kussens, zo is de stoel geschikt voor klein en ‘groot’

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst