23% korting

Uitverkocht

(1 beoordeling) 90 verkocht

Aluminium Shanghai Parasol 270 cm met opdraaimechanisme – Zwart – 4goodz

Onze partner: Toolow.nl

69,40

-23%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Shanghai Parasol met een doorsnede van maar liefst 270 cm. Extra korting bij Toolow.nl.

Uitverkocht

Aluminium Shanghai Parasol 270 cm met opdraaimechanisme – Zwart – 4goodz

Shanghai Parasol met een doorsnede van maar liefst 270 cm. Een Shanghai parasol is een ronde parasol met heel veel baleinen, waardoor hij een oosterse uitstraling heeft en mooi rond is. Deze Shanghai parasol van 270 cm doorsnede is lekker groot en biedt dus veel schaduw. Het heeft een spatwaterdicht doek en is voorzien van een opdraaimechanisme met een hendel en een kantelmechanisme. De parasol heeft een UV-bescherming van factor 30. Daarnaast is deze parasol in in meerdere kleuren leverbaar. Voorzien van een windvanger zodat een windvlaag niet directe grip heeft op de parasol. Door het kantelsysteem kunt u hem ook nog naar de zon knikken en draaien. De parasol kan gemakkelijk worden opgeborgen.

De Shanghai parasol is een opvallende parasol met een Oosterse uitstraling. Dit soort parasols heeft een veel groter aantal baleinen waardoor hij sierlijker eruit ziet.  Deze parasol is gemakkelijk in te klappen en uit te zetten met het opdraai-systeem. De parasolstok heeft een knikmechanisme zodat de parasol kantelbaar is. Deze parasol is vanwege zijn ruime afmetingen en ronde vorm geschikt voor een ruim terras of in een tuin. Deze parasol is absoluut in staat om je van genoeg schaduwruimte te voorzien, want hij is voorzien van een kantelmechanisme, waardoor je bij lager staande zon de parasol kunt kantelen naar de zon. De zonwering is gemaakt van metaal en een doek van polyester, dat spatwaterbestendig is.

Kenmerken:

 • Uitgeklapte afmetingen: 270 cm doorsnede
 • Opgeklapte afmeting: 164x14x14cm
 • Hoogte 245 cm
 • Kantelsysteem
 • Voorzien van 24 metalen baleinen
 • Voorzien van een windvanger zodat een windvlaag niet directe grip heeft op de parasol
 • Paal diameter ca 3,8 cm
 • Materiaal parasolstok: Aluminium
 • stof: 180 gr/m
 • Gewicht: 6 kg
 • Wordt geleverd exclusief parasolvoet

Onderhoud
Het polyester doek kan worden schoongemaakt met lauw water en groene zeep. Zorg er na het schoonmaken wel voor dat het doek uitgeklapt droogt om schimmelvorming te voorkomen. Hiervoor hoeft niet perse de zon te schijnen, wind droogt ook. Houd er rekening mee dat, ondanks de UV-bescherming, het doek kan verkleuren in verloop van tijd. De parasol is gemaakt van metaal dat voorzien is van een coating. Voor een lange levensduur wordt aangeraden de parasol te voorzien van een hoes. Daarnaast adviseren we de parasol na de zomermaanden en met slecht weer ingeklapt op een beschutte plek op te slaan.

Houd er rekening mee dat een parasol altijd voorzien moet worden van een parasolvoet en dus nog iets hoger komt.

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl