23% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 34 verkocht

Airfryer – 4,5L – Zwart – Just Vegan – Gratis verzending

Onze partner: Toolow.nl

99,99

-23%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-3 werkdagen

Go Green en start met gezond frituren en bakken dankzij deze vegan airfryer met plantaardige antiaanbaklaag van avocado-olie!

Uitverkocht

Airfryer – 4,5L – Zwart – Just Vegan – Gratis verzending

De vegan Airfryer van Just Vegan staat voor gezond frituren en bakken. Een airfryer werkt zoals de naam al doet vermoeden als heteluchtfrituse. Hiermee wordt hete lucht snel gecirculeerd, wat een gezondere manier van bereiden is dan de traditionele olie frituurpannen. Bovendien is deze Airfryer van Just Vegan voorzien van de unieke en plantaardige CeraVegan keramische antiaanbaklaag op basis van avocado-olie. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een stuk gezonder en duurzamer zijn dan wanneer je een frituurpan gebruikt.

Ceravegan plantaardige avocado-olie anitaanbaklaag
Met de plantaardige CERAVEGAN Keramische antiaanbaklaag, introduceert Just Vegan een nieuwe manieren van gezond koken. Er is speciaal gekozen voor een microfilm op basis van avocado-olie, omdat een avocado een echte superfood is! De olie van het gezonde fruit bestaan uit onverzadigde omega-9-vetten die tot de cholesterolverlagende vetten horen. Daarom is deze olie is perfect om te gebruiken tijdens het bakken, tevens het kan tot enorm hoge temperaturen verwarmd worden zonder te verbranden. Bovendien is de coating vrij van Teflon en andere chemische stoffen. Daarom kook je met deze pannen dankzij de unieke en plantaardige coating veganistisch, vetvrij en duurzaam.

Aifryer als multifunctionele mini oven
Met deze vegan airfryer kun je niet alleen frituren, je kunt namelijk ook roosteren, grillen, braden, bakken, roosteren, opwarmen, warmhouden & ontdooien! Hierdoor bereid je niet alleen de lekkerste knapperige frietjes, maar kun je ook een appeltaart, groenten, (vegan)vlees, of een volledige maaltijd bereiden. Bovendien is de airfryer gemakkelijk te gebruiken dankzij het LED-display met touchscreen. Stel zelf de gewenste temperatuur in tussen de 80 en 200°C, kies een van de verschillende kookprogramma’s of zet de timer voor En dat allemaal op een duurzame, gezonde, vetarme en verantwoorde manier.

Voordelen van de Airfryer – 4,5L – Zwart

  • Gezond en duurzaam frituren en bakken op basis van hete lucht
  • Unieke plantaardige antiaanbaklaag op basis van avocado-olie
  • De natuurlijke coating is vrij van teflon en chemische stoffen
  • LED-display met touchscreen en kook kooksysteem met verschillende programma’s
  • 30 minuten timerfunctie voor nauwkeurig koken
  • Met temperatuur regelaar tussen de 80 en 200°C
  • De airfryer heeft een vermogen van 1500 watt

Levertijd: Binnen +/- 3 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst