20% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 82 verkocht

4cookz® Trio Inbouw Prullenbak Afvalscheiding 26 cm – 3x 10 liter – Wit

Onze partner: Toolow.nl

71,25

-20%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Dit model is 30cm breed en past dus in alle keukenkastjes. Doordat de prullenbak via gelagerde geleiders loopt, rolt hij soepel open en dicht.

Uitverkocht

4cookz® Trio Inbouw Prullenbak Afvalscheiding 26 cm – 3x 10 liter – Wit

4cookz® 30cm inbouw afvalscheidingsprullenbak – 3x 10 liter. Dit model is 30cm breed en past dus in alle keukenkastjes. Doordat de prullenbak via gelagerde geleiders loopt, rolt hij soepel open en dicht.

3 prullenbakken in 1 maakt afval scheiden makkelijk!
Heeft u ook zo’n hekel aan nare geurtjes uit de prullenbak of wilt u liever niet een grote losse prullenbak in de kamer hebben staan? Dan is dit de afvalbak die helemaal voldoet aan wat u zocht. 3 Gescheiden compartimenten, degelijke glijdende geleiders, een goed afsluitend deksel, gemaakt van stevig materiaal voor een lange levensduur. Maar dan weggewerkt in uw keukenkastje. Uiteraard zijn de bakken er los uit te halen en kun je ze dus nog eens schoon maken als dat moet.

Praktisch
Ze bakken kunnen volledig naar voren glijden, en zijn daardoor makkelijk te legen. Doordat er een compleet frame omheen gemaakt is, wringt het geleide systeem niet en is lang plezier gegarandeerd. Het frame is neutraal grijs afgewerkt met een poedercoating, waardoor het lang netjes blijft. Ruimtebesparend, want je hebt los in de keuken dus geen prullenbak staan. Niet gemaakt voor grote afvalzakken, want de bakken hebben een inhoud van 10 liter en 20 liter, maar daardoor ook hygiënischer: afval wordt dan dus vaker verwijderd en er kunnen minder snel nare geuren ontstaan. De installatie is zeer eenvoudig; enkele schroeven en hij kan in gebruik genomen worden. Geschikt voor kastjes van 30cm breedte of meer met een diepte van 50cm of meer.

Onderhoud
De containers zijn makkelijk uit te nemen en te legen. De afvalemmers van hebben een anti-vinger afdruk coating waardoor je niet snel vette vingers ziet. De afvalbak is makkelijk te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel.

Eigenschappen 3 delige inbouw afvalscheidingsprullenbak 4cookz®:

  • Afmetingen: 48x26x41.8cm
  • Materiaal: ABS bakken, stalen frame met poedercoating
  • Kleur: Wit
  • Geschikt voor inbouwbreedte 30cm
  • Inhoud: 3x 10 liter bakken
  • Verpakkingsafmeting: 49x27x43.5cm
  • Voorzien van bodem montage klemmen
  • Geen montage aan kastdeur mogelijk

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst