23% korting

Uitverkocht

(0 beoordelingen) 41 verkocht

4cookz® Duo Wit Inbouw Prullenbak Afvalscheiding – 2x 20 liter – 34 cm

Onze partner: Toolow.nl

74,99

-23%
Gratis verzending
Verwachte levering +/-2 werkdagen

Heeft u ook zo’n hekel aan nare geurtjes uit de prullenbak of wilt u liever niet een grote losse prullenbak in de kamer hebben staan? Dan is dit een inbouw afvalbak die helemaal voldoet aan wat u zocht

Uitverkocht

4cookz® Duo Wit Inbouw Prullenbak Afvalscheiding – 2x 20 liter – 34 cm

Heeft u ook zo’n hekel aan nare geurtjes uit de prullenbak of wilt u liever niet een grote losse prullenbak in de kamer hebben staan? Dan is dit een inbouw afvalbak die helemaal voldoet aan wat u zocht. 2 Gescheiden compartimenten, degelijke glijdende geleiders, een goed afsluitend deksel, gemaakt van stevig materiaal voor een lange levensduur. Maar dan weggewerkt in uw keukenkastje. Uiteraard zijn de bakken er los uit te halen en kun je ze dus nog eens schoon maken als dat moet. De installatie is zeer eenvoudig; enkele schroeven en hij kan in gebruik genomen worden. De bakken kunnen volledig naar voren glijden, en zijn daardoor makkelijk te legen.

Praktisch in gebruik
Doordat er een compleet frame omheen gemaakt is, wringt het geleide systeem niet en is lang plezier gegarandeerd. Het frame is neutraal grijs afgewerkt met een poedercoating, waardoor het lang netjes blijft. Geschikt voor kastjes van 40cm breedte of meer met een diepte van 50cm of meer. Let hierbij op sifons die uitsteken en meet vooraf of hij past of niet. Er zijn in dit model 30 cm en 40 cm breedtes beschikbaar.

Ruimtebesparend en weggewerkt
Ruimtebesparend, want je hebt los in de keuken dus geen prullenbak staan. Niet gemaakt voor grote afvalzakken, want de bakken zijn beiden 20 liter, maar daardoor ook hygiënischer: afval wordt dan dus vaker verwijderd en er kunnen minder snel nare geuren ontstaan.

Let op: meet vooraf de ruimte op waar de prullenbak moet komen. Houdt rekening met een sifon of andere leidingen. De breedte waar rekening mee gehouden moet worden is ca. 40 cm. Diepte 50cm.

Onderhoud
De containers zijn makkelijk uit te nemen en te legen. De afvalbak is makkelijk te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel.

Eigenschappen:

  • Afmeting: 48*34.2*41.8cm
  • Geschikt voor inbouw breedte 40cm
  • Kleur: Wit
  • Materiaal frame: metaal
  • Materiaal deksel en bakken: kunststof
  • Inhoud: 2x 20 liter – 40 liter
  • Voorzien van bodem montage klemmen
  • Geen montage aan kastdeur mogelijk

Levertijd: Binnen +/- 2 werkdagen

Verzending
Na aankoop van deze deal ontvang je direct een bevestigingsmail van jouw bestelling. Berichtgeving omtrent de verzending verloopt via onze partner. De gegevens die essentieel zijn om het product te versturen worden met hen gedeeld. Onze partner houdt je op de hoogte van de verzending. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Retouren
Neem bij vragen over jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Wil je weten hoe je kan retourneren? Lees hier meer over het retourbeleid.

*Bij afname van grotere hoeveelheden gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op via: sales@toolow.nl

Nog geen reviews geplaatst