Boost jouw bedrijf

Gratis adverteren

Toolow.nl helpt de ondernemers en bedrijven met gratis promotie. We bieden bedrijven de ruimte om gratis een product of artikel te promoten met korting.

Geen commissie

Wat Toolow.nl bijzonder maakt is niet alleen het feit dat het plaatsen van een korting gratis is, als bedrijf betaal je geen commissie of kosten.

Gratis marketingtool

van gratis advertenties met leuke kortingen en deals klanten kunnen aantrekken! Met jarenlange ervaring in marketing, communicatie, sales en IT staat ons team voor jullie klaar.

Partner worden

De verschillende vormen van verkoop

Koop Direct

De consument koopt een product of dienst en rekent direct af. Wij sturen de gegevens van de koper door naar onze partner..

kortingscoupons

De consument claimt voor een klein bedrag de korting. Vervolgens ontvangen zij een kortingscode per mail. De kortingscode kunnen zij verzilveren op de webshop van onze partner en hier betalen zij ook direct het restbedrag.

QR-code

De consument claimt voor een klein bedrag de korting. Vervolgens ontvangen een QR-code per mail. Na het tonen van de QR-code aan onze partner op locatie wordt het restbedrag afgerekend.

Tips voor een extra boost

Maak de korting aantrekkelijk

Met een aantrekkelijke korting trekt jouw aanbieding meer bekijks. Hoe beter de korting, hoe hoger de verkoop. Zo zorg je ervoor dat de potentiële klant over de streep getrokken zal worden en jouw korting extra vaak verkoopt. Kortingen van minimaal 30% of hoger scoren het beste..

Extra aandacht via eigen kanalen

“Vaste klanten hoeven geen korting”, tuurlijk wel! Beloon de vaste klant, zelfs als ze met een kortingscoupon voor je neus staan. Daarmee laat je de waardering zien en komen ze vaker terug. Dus wees niet bang een keer wat korting te geven. Als de ervaring of het product goed is, blijft de klant tevreden.

Denk als een consument

Wanneer je bij het bedenken van een aanbieding denkt als de consument scoor je beter. Zou je de aanbieding zelf willen gebruiken, is de korting hoog genoeg om tee claimen en wat zou jij willen als je de consument was.. Dat is de eerste stap tot succesvolle acties.

Mag je niet ontbreken? Meld je aan als partner

Een greep uit onze partners

Blogs met handige tips en informatie

Reacties van onze partners:

Chocopoem.nl

De mensen van Toolow (ja, het zijn echt mensen) denken echt met je mee! Dankzij Toolow was ons idee snel in de markt gezet. Wat ook erg fijn is, is dat Toolow actief reclame maakt voor jouw product.

En het allermooiste is dat je er als ondernemer niet eens voor hoeft te betalen! Aanrader!

Kies voor Toolow.nl &BOOST PLUS

Met Toolow.nl &Boost PLUS is jouw aanbieding niet meer te missen. Je krijgt plekken in de spotlight, komt vaker voorbij in de pop-ups, krijgt regelmatige aandacht via onze sociale kanalen én je komt met regelmaat voorbij in onze nieuwsbrief. Geef jouw aanbieding een garantie op zichtbaarheid met “&Boost PLUS”. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden of bel: 085 024 0022

Neem contact op via de Klantenservice

Een greep uit onze partners

Aandacht krijgen mág altijd!

Als bedrijf is aandacht en verkoop belangrijk. Met Toolow &BOOST kun je gratis jouw bedrijf promoten via ons platform. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen als partner? Ga dan naar “Partner Worden”, wil je dat we even met jullie mee denken? Bel 085 024 00 22 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Neem contact op via de Klantenservice