Toolow.nl &Boost

Tips voor een extra boost

Extra aandacht via eigen kanalen

“Vaste klanten hoeven geen korting”, tuurlijk wel! Beloon de vaste klant, zelfs als ze met een kortingscoupon voor je neus staan. Daarmee laat je de waardering zien en komen ze vaker terug. Dus wees niet bang een keer wat korting te geven. Als de ervaring of het product goed is, blijft de klant tevreden.

Denk als een consument

Wanneer je bij het bedenken van een aanbieding denkt als de consument scoor je beter. Zou je de aanbieding zelf willen gebruiken, is de korting hoog genoeg om tee claimen en wat zou jij willen als je de consument was.. Dat is de eerste stap tot succesvolle acties.

Reacties van onze partners:

Chocopoem.nl

De mensen van Toolow (ja, het zijn echt mensen) denken echt met je mee! Dankzij Toolow was ons idee snel in de markt gezet. Wat ook erg fijn is, is dat Toolow actief reclame maakt voor jouw product.

En het allermooiste is dat je er als ondernemer niet eens voor hoeft te betalen! Aanrader!

Kies voor Toolow.nl &BOOST PLUS

Met Toolow.nl &Boost PLUS is jouw aanbieding niet meer te missen. Je krijgt plekken in de spotlight, komt vaker voorbij in de pop-ups, krijgt regelmatige aandacht via onze sociale kanalen én je komt met regelmaat voorbij in onze nieuwsbrief. Geef jouw aanbieding een garantie op zichtbaarheid met “&Boost PLUS”. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden of bel: 085 024 0022

Neem contact op via de Klantenservice

Een greep uit onze partners

Aandacht krijgen mág altijd!

Als bedrijf is aandacht en verkoop belangrijk. Met Toolow &BOOST kun je gratis jouw bedrijf promoten via ons platform. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen als partner? Ga dan naar “Partner Worden”, wil je dat we even met jullie mee denken? Bel 085 024 00 22 of stuur ons een mail via het contactformulier.

Neem contact op via de Klantenservice